Giriş Kayıt
James Logan

James Logan


Oyuncu

James Edward Restalrig-Logan, oyuncu. (1964) Mary Poppins (1964), (1956) The Mole People (1956), (1948) Mr. Peabody and the Mermaid (1948), (1960) Dinosaurus! (1960) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: James Edward Restalrig-Logan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1964 Komedi Oyuncu 7.8 113,320
1962 Komedi Oyuncu 6.9 1,224
1962 Western Oyuncu 5.5 97

Sisli Geceler
1960 Gerilim Oyuncu 6.9 3,214
1960 Macera Oyuncu 5.0 797
1959 Komedi Oyuncu    
1957 Dram Oyuncu    
1956 Fantastik Oyuncu 4.7 2,255
1956 Dram Oyuncu 6.2 285
1955 Macera Oyuncu 6.8 2,520
1955 Aksiyon Oyuncu 5.6 69

Kont Myles İntikam Peşinde
1954 Macera Oyuncu 6.5 1,047
1954 Müzikal Oyuncu 5.9 301
1953 Macera Oyuncu 6.6 203
1952 Biyografi Oyuncu 6.6 951
1952 Macera Oyuncu 6.4 882
1952 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,636
1952 Biyografi Oyuncu 7.0 1,339

İki Yüzlü Adamın Oğlu
1951 Suç Oyuncu 4.7 141
1951 Dram Oyuncu 6.7 677
1950 Savaş Oyuncu 7.4 1,297
1948 Dram Oyuncu 6.9 174
1948 Macera Oyuncu 6.3 78
1948 Biyografi Oyuncu 6.5 2,011
1948 Dram Oyuncu 6.9 600
1948 Komedi Oyuncu 6.5 775
1948 Komedi Oyuncu 6.2 1,045
1947 Macera Oyuncu 6.7 336
1947 Suç Oyuncu 7.2 535

Aşktan da Üstün
1946 Dram Oyuncu 8.0 76,099
1946 Komedi Oyuncu 6.7 347
1946 Dram Oyuncu 6.9 2,637

Dorian Gray'in Portresi
1945 Dram Oyuncu 7.6 9,267
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (11,906) Passengers (8,427) Doctor Strange (4,719) Arrival (3,527) Assassin's Creed (2,929) Allied (2,757) Fences (2,664) Hacksaw Ridge (2,226) Moana (1,828) Nocturnal Animals (1,421)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,454) Legion (8,471) The 100 (8,041) Taboo (6,594) The Big Bang Theory (5,748) Arrow (4,720) Black Sails (3,812) The Expanse (3,349) Vikings (3,343) The Flash (3,302)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017