Giriş Kayıt
Sarah McArdle

Sarah McArdle


Oyuncu

Sarah McArdle, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Gerilim Oyuncu 5.5 80
2014 Dram Oyuncu 5.0 377
2014 Korku Oyuncu 5.5 5,724
2014 Suç Oyuncu    
2014 Dram Oyuncu    
2014 Komedi Oyuncu 5.1 1,098
2013 Dram Oyuncu 4.7 114
2013 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,486) Split (5,970) Rogue One (5,771) Hidden Figures (4,946) Live by Night (4,257) Assassin's Creed (4,036) Paterson (3,660) Patriots Day (3,382) Allied (2,764) Brimstone (1,889)
Dizi Altyazıları
Legion (9,314) Arrow (5,613) The Flash (5,277) The 100 (3,248) The Expanse (3,082) Legends of Tomorrow (2,678) The Blacklist (2,296) Colony (2,285) Vikings (2,143) Designated Survivor (2,104)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017