Giriş Kayıt
Sarah McArdle

Sarah McArdle


Oyuncu

Sarah McArdle, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Gerilim Oyuncu 5.5 80
2014 Dram Oyuncu 5.0 377
2014 Korku Oyuncu 5.5 5,623
2014 Suç Oyuncu    
2014 Dram Oyuncu    
2014 Komedi Oyuncu 5.1 1,098
2013 Dram Oyuncu 4.7 114
2013 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,048) Doctor Strange (7,185) Allied (6,665) John Wick: Chapter 2 (5,380) Moana (5,050) Lion (3,681) Arrival (3,405) Forushande (3,234) Hacksaw Ridge (2,414) Split (2,371)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,843) Supernatural (4,853) Vikings (4,519) The Expanse (4,462) Suits (3,790) Sherlock (2,709) The Big Bang Theory (2,671) Blindspot (2,272) Arrow (2,158) Legion (2,086)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017