Giriş Kayıt
Yoshikuni Murata

Yoshikuni Murata


Yapımcı

Yoshikuni Murata, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı    
2016 Animasyon Yapımcı 8.5 6
2014 Animasyon Çeşitli 8.2 1,632
2013 Animasyon Çeşitli 7.9 1,429

Hınzır Öpücük: Tokyo'da Aşk
2013 Komedi Yapımcı 8.5 96
Film Altyazıları
Assassin's Creed (5,811) Passengers (5,379) Doctor Strange (4,183) Allied (2,987) Split (2,524) Arrival (2,502) xXx: Return of Xander Cage (2,343) Forushande (2,221) Moana (1,951) Lion (1,542)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,398) Arrow (4,719) Taboo (4,674) Legion (4,608) Vikings (3,841) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,338) Black Sails (3,231) Blindspot (3,230) Supernatural (3,187) Suits (3,133)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017