Giriş Kayıt
Yoshikuni Murata

Yoshikuni Murata


Yapımcı

Yoshikuni Murata, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 6.2 6
2016 Dram Yapımcı    
2016 Animasyon Yapımcı 8.5 6
2016 Dram Yapımcı 6.2 29
2016 Animasyon Yapımcı 6.7 15
2015 Animasyon Yapımcı 7.6 288
2014 Animasyon Çeşitli 8.2 1,632
2013 Animasyon Çeşitli 7.9 1,429

Hınzır Öpücük: Tokyo'da Aşk
2013 Komedi Yapımcı 8.5 96
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,907) Den of Thieves (2,664) Maze Runner: The Death Cure (2,367) Hostiles (2,254) Winchester (2,219) 12 Strong (2,029) Submergence (1,698) Peter Rabbit (1,238) The Commuter (1,133) A martfüi rém (805)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,957) Supernatural (3,937) The Flash (3,365) The Terror (2,754) Legion (2,484) The Big Bang Theory (2,424) Gotham (2,109) The Expanse (2,024) The Crossing (1,898) Arrow (1,828)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018