Giriş Kayıt
Yoshikuni Murata

Yoshikuni Murata


Yapımcı

Yoshikuni Murata, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 6.2 6
2016 Dram Yapımcı    
2016 Animasyon Yapımcı 8.5 6
2016 Dram Yapımcı 6.2 29
2016 Animasyon Yapımcı 6.7 15
2015 Animasyon Yapımcı 7.6 288
2014 Animasyon Çeşitli 8.2 1,632
2013 Animasyon Çeşitli 7.9 1,429

Hınzır Öpücük: Tokyo'da Aşk
2013 Komedi Yapımcı 8.5 96
Film Altyazıları
Rampage (14,395) Ready Player One (10,368) Escape Plan 2: Hades (7,497) Tomb Raider (2,138) The Cured (1,998) Blockers (1,106) Set It Up (1,041) Den 12. mann (967) Journey's End (828) Black Panther (728)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,518) 12 Monkeys (3,312) La casa de papel (2,813) Into the Badlands (2,740) Legion (1,779) Fear the Walking Dead (1,487) The 100 (1,391) The Expanse (1,389) The Crossing (1,097) Vikings (1,079)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018