Giriş Kayıt
Danielle Maloni

Danielle Maloni


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Danielle Maloni, yapımcı, yapım yöneticisi. The Perfect Husband (2014), 2047 - Sights of Death (2014), Hope Lost (2015), (2015) Roma'da Aşk Başkadır (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Yapımcı    

Roma'da Aşk Başkadır
2015 Komedi Yapımcı 4.8 2,675
2015 Dram Yapımcı 3.9 756
2015 Aksiyon Yapımcı 2.7 1,908
2014 Aksiyon Yapımcı 2.7 536
2014 Dram Yapımcı 5.4 1,853
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 4.8 183

Son Duman
2010 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 614
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,661) Doctor Strange (7,781) John Wick: Chapter 2 (7,774) Allied (7,085) Moana (5,296) Lion (3,842) Arrival (3,786) Forushande (3,416) Hacksaw Ridge (2,657) Split (2,465)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,631) Vikings (5,287) Supernatural (5,073) The Expanse (4,586) The Flash (4,351) Suits (3,966) Sherlock (3,071) The Big Bang Theory (2,906) Blindspot (2,691) Arrow (2,337)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017