Giriş Kayıt
Kyeongho Choi

Kyeongho Choi


Animasyon

Kyeongho Choi, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Animasyon 8.0 13,941

Genç Titanlar: Judas Sözleşmesi
2017 Animasyon Animasyon 7.0 4,303

Adalet Birliği Genç Titanlara Karşı
2016 Animasyon Animasyon 7.0 3,942
2012 Animasyon Animasyon 7.3 159

Superman ve Batman: Halk Düşmanları
2009 Animasyon Animasyon 7.2 12,671
Dizi Altyazıları
Westworld (18,286) La casa de papel (3,627) Into the Badlands (2,716) The Flash (2,691) Supernatural (2,452) Legion (2,451) Krypton (2,261) Fear the Walking Dead (1,987) The Big Bang Theory (1,733) The 100 (1,710)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018