Giriş Kayıt
Emily Cook

Emily Cook


Oyuncu, Sanat Bölümü, Casting

Emily Cook, oyuncu, sanat bölümü, casting.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Çeşitli 5.4 1,812
2015 Aksiyon Casting 6.2 15,023
2013 Oyuncu 5.9 1,031

Paranoya
2013 Dram Sanat Bölümü 5.7 30,273
2012 Dram Oyuncu 5.6 506
Dizi Altyazıları
The Flash (8,942) Better Call Saul (6,880) Lucifer (3,998) Fargo (3,733) American Gods (3,708) Gotham (3,612) Twin Peaks (3,164) The 100 (3,036) 12 Monkeys (2,644) Supernatural (2,597)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017