Giriş Kayıt
Emily Cook

Emily Cook


Oyuncu, Sanat Bölümü, Casting

Emily Cook, oyuncu, sanat bölümü, casting.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Çeşitli 5.4 1,424
2015 Aksiyon Casting 6.2 14,520
2013 Oyuncu 5.9 1,031

Paranoya
2013 Dram Sanat Bölümü 5.7 29,908
2012 Dram Oyuncu 5.6 506
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,718) Legion (10,237) The 100 (8,293) Arrow (7,412) Taboo (7,106) The Flash (6,328) The Big Bang Theory (6,035) Black Sails (5,376) Vikings (4,251) Suits (4,178)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017