Giriş Kayıt
Stan-Lee Ray Baker

Stan-Lee Ray Baker


Oyuncu, Yapım Tasarımcısı, Set Dekoratörü

Stan-Lee Ray Baker, oyuncu, yapım tasarımcısı, set dekoratörü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Bilim-Kurgu Yapım Tasarımcısı
Set Dekoratörü
Sanat Bölümü
   
2016 Dram Oyuncu 7.9 32
2016 Aksiyon Oyuncu
Kostüm Bölümü
7.4 9
2015 Dram Oyuncu 5.0 299
2015 Dram Oyuncu
3.9 111
Dizi Altyazıları
Westworld (7,036) La casa de papel (3,929) The 100 (2,910) The Expanse (2,809) The Flash (2,694) Supernatural (2,006) Legion (1,893) The Big Bang Theory (1,682) Krypton (1,598) Vikings (1,545)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018