Giriş Kayıt
Nichole Walkling

Nichole Walkling


Editör, Görsel Efekt, Yapım Yöneticisi

Nichole Walkling, editör, görsel efekt, yapım yöneticisi. Backyard Ashes (2013), Sherpa (2015), Gore Vidal: The United States of Amnesia (2013), (2014) Son Umut (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapım Yöneticisi 8.1 23
2015 Dram Editorial Department 7.2 33
2015 Belgesel Editorial Department 7.8 1,101
2015 Dram Editorial Department 5.8 493
2015 Bilim-Kurgu Editorial Department 5.4 5,272

Son Umut
2014 Dram Editorial Department 7.1 63,598
2014 Dram Editorial Department 8.0 71
2014 Dram Editorial Department 7.1 79
2014 Kısa Metraj Editorial Department 7.3 89

Yasak Aşk
2013 Dram Görsel Efekt 6.2 27,681
2013 Komedi Editorial Department 5.2 554
2013 Belgesel Editorial Department 6.3 41

Dönüş
2013 Dram Editorial Department 6.1 978
2013 Kısa Metraj Editorial Department 5.8 17
2013 Belgesel Editorial Department 7.8 851
2013 Kısa Metraj Editorial Department 7.0 5
2013 Dram Editorial Department 6.3 4,001
Dizi Altyazıları
Westworld (7,577) The Flash (4,467) The 100 (4,161) La casa de papel (3,717) Legion (3,340) The Expanse (2,264) Supernatural (2,098) The Big Bang Theory (1,695) Krypton (1,622) Fear the Walking Dead (1,558)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018