Giriş Kayıt
Taylor Richardson

Taylor Richardson


Oyuncu

Taylor Richardson, oyuncu. En Şiddetli Sene (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (27)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Oyuncu    
2017 Dram Oyuncu 7.1 795
2017 Komedi Oyuncu 5.3 115
2015 Dram Oyuncu 7.3 1,277

En Şiddetli Sene
2014 Aksiyon Oyuncu 7.0 55,554
2014 Komedi Oyuncu 5.3 29,491
Dizi Altyazıları
Westworld (17,123) La casa de papel (3,843) Supernatural (3,355) Into the Badlands (2,350) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,177) Krypton (2,156) Gotham (2,136) The Big Bang Theory (1,712) Arrow (1,708) Lucifer (1,632)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018