Giriş Kayıt
Taylor Richardson

Taylor Richardson


Oyuncu

Taylor Richardson, oyuncu. En Şiddetli Sene (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (27)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 8.2 22
2017 Komedi Oyuncu 5.3 115
2015 Dram Oyuncu 7.2 818

En Şiddetli Sene
2014 Aksiyon Oyuncu 7.0 53,298
2014 Komedi Oyuncu 5.3 28,410
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (8,169) Stronger (4,847) Dunkirk (3,593) Flatliners (2,987) The Foreigner (2,519) Loving Vincent (2,105) American Made (1,988) It (1,797) Kingsman: The Golden Circle (1,757) Mother! (1,597)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,042) Mr. Robot (7,488) Shameless (5,963) Game of Thrones (3,740) Manhunt: Unabomber (3,076) Peaky Blinders (3,047) Designated Survivor (1,673) The Big Bang Theory (1,590) Lucifer (1,508) Supernatural (1,372)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017