Giriş Kayıt
Abbey Marise Butler

Abbey Marise Butler (25)


Oyuncu

Abbey Marise Butler, 05 Eylül 1992 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Yenilmezler: Ultron Çağı (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Eylül 1992
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Savaş Makinesi
2017 25 Komedi Oyuncu 6.1 25,583

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 23 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.4 546,611
2015 Biyografi Oyuncu 7.1 659
2015 23 Gerilim Oyuncu 5.2 414
2014 22 Gerilim Oyuncu 5.8 2,297
2014 Gerilim Oyuncu 5.5 6
2013 21 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,753) Dunkirk (3,919) Stronger (2,701) It (2,170) Mother! (1,464) American Made (1,402) Loving Vincent (1,324) Kingsman: The Golden Circle (1,323) Flatliners (631) The Foreigner (629)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,104) Shameless (6,041) Mr. Robot (4,677) Game of Thrones (3,122) Peaky Blinders (2,063) Manhunt: Unabomber (1,993) Lucifer (1,635) Designated Survivor (1,498) Supernatural (1,364) The Big Bang Theory (1,085)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017