Giriş Kayıt
Abbey Marise Butler

Abbey Marise Butler (25)


Oyuncu

Abbey Marise Butler, 05 Eylül 1992 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Yenilmezler: Ultron Çağı (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Eylül 1992
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu    

Savaş Makinesi
2017 25 Komedi Oyuncu 6.0 29,390

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 23 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.4 583,417
2015 Biyografi Oyuncu 7.1 659
2015 23 Gerilim Oyuncu 5.2 414
2014 22 Gerilim Oyuncu 5.8 2,297
2014 Gerilim Oyuncu 5.5 6
2013 21 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Black Panther (2,976) Cargo (2,492) Red Sparrow (2,386) True Crimes (1,819) Game Night (1,741) Ready Player One (1,516) Deadpool (1,298) Avengers: Infinity War (998) Annihilation (933) Den of Thieves (926)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,689) Supernatural (6,785) La casa de papel (4,723) Gotham (3,518) Arrow (3,429) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,401) The 100 (3,229) 13 Reasons Why (3,067) The Flash (2,555) Lucifer (2,093)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018