Giriş Kayıt
Abbey Marise Butler

Abbey Marise Butler (24)


Oyuncu

Abbey Marise Butler, 05 Eylül 1992 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Yenilmezler: Ultron Çağı (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Eylül 1992
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 24 Komedi Oyuncu    

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 23 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.4 507,876
2015 Biyografi Oyuncu 7.1 659
2015 23 Gerilim Oyuncu 5.2 414
2014 22 Gerilim Oyuncu 5.8 2,297
2014 Gerilim Oyuncu 5.5 6
2013 21 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,160) Live by Night (7,453) Hidden Figures (5,697) Rogue One (5,118) Split (4,758) Paterson (4,044) Assassin's Creed (3,998) Patriots Day (3,885) Allied (3,514) Passengers (1,603)
Dizi Altyazıları
Legion (9,324) Arrow (5,583) The 100 (3,641) The Flash (3,412) The Expanse (3,146) Designated Survivor (2,617) Colony (2,553) The Originals (2,128) The Last Kingdom (2,039) Vikings (2,022)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017