Giriş Kayıt
Abbey Marise Butler

Abbey Marise Butler (24)


Oyuncu

Abbey Marise Butler, 05 Eylül 1992 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Yenilmezler: Ultron Çağı (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Eylül 1992
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 24 Komedi Oyuncu    

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 23 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.4 512,016
2015 Biyografi Oyuncu 7.1 659
2015 23 Gerilim Oyuncu 5.2 414
2014 22 Gerilim Oyuncu 5.8 2,297
2014 Gerilim Oyuncu 5.5 6
2013 21 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017