Giriş Kayıt
Alison Harris

Alison Harris


Oyuncu

Alison Harris, oyuncu. Arthur & Merlin (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Fantastik Oyuncu 4.2 863
2014 Biyografi Oyuncu 7.3 19,605

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Aksiyon Çeşitli 7.1 327,101
2013 Gerilim Oyuncu    

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Çeşitli 8.1 616,061
Film Altyazıları
The Foreigner (7,296) The Mountain Between Us (5,184) Flatliners (4,821) Stronger (3,431) Beyond Skyline (3,244) Dunkirk (3,211) American Made (2,159) Kingsman: The Golden Circle (1,948) It (1,667) Victoria & Abdul (1,425)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,163) Mr. Robot (6,443) Game of Thrones (3,379) Shameless (2,823) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,635) Peaky Blinders (2,175) The Big Bang Theory (1,900) Manhunt: Unabomber (1,889) Stranger Things (1,303) Lucifer (1,298)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017