Giriş Kayıt
Elçin Sangu

Elçin Sangu (32)


Oyuncu

Elçin Sangu, 13 Ağustos 1985 Izmir, Türkiye doğumlu oyuncu. Kiralık Aşk (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ağustos 1985
Doğum Yeri: Izmir, Türkiye
Burcu: Aslan
Boyu: 1.69
8.6 (11 Oy)
  • Currently 172.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (14)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 32 Komedi Oyuncu 8.6 2,059
2015 Komedi Oyuncu 6.6 3,617
2014 Dram Oyuncu 6.5 1,946
2013 Dram Oyuncu 6.9 255
2010 Dram Oyuncu 6.5 3,327
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018