Giriş Kayıt
Elçin Sangu

Elçin Sangu (32)


Oyuncu

Elçin Sangu, 13 Ağustos 1985 Izmir, Türkiye doğumlu oyuncu. Kiralık Aşk (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ağustos 1985
Doğum Yeri: Izmir, Türkiye
Burcu: Aslan
9.2 (10 Oy)
  • Currently 184/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (14)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 32 Komedi Oyuncu 8.1 1,036
2015 Komedi Oyuncu 6.2 2,877
2014 Dram Oyuncu 6.5 1,852
2013 Dram Oyuncu 6.9 232
2010 Dram Oyuncu 6.5 3,208
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017