Giriş Kayıt
Joe Tarrant

Joe Tarrant


Animasyon, Görsel Efekt

Joe Tarrant, animasyon, görsel efekt. Black Sails (2014), High-Rise (2015), Get Santa (2014), Poltergeist: Kötü Ruh (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Fantastik Animasyon 6.6 91

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Animasyon 7.4 288,462
2015 Aksiyon Animasyon 5.6 29,447

Poltergeist: Kötü Ruh
2015 Korku Animasyon 4.9 48,272
2014 Dram Görsel Efekt 7.7 368,847
2014 Komedi Animasyon
Görsel Efekt
6.3 1,894

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Görsel Efekt
Animasyon
6.0 127,110

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 246,862

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 106,752
2014 Macera Animasyon 8.3 72,637

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 516,160
Dizi Altyazıları
Vikings (19,880) Black Mirror (6,595) The Flash (5,272) Shameless (4,816) Supernatural (3,805) The Big Bang Theory (3,665) The Blacklist (1,942) Star Trek: Discovery (1,681) The X Files (1,551) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,451)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018