Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Joe Tarrant

Joe Tarrant


Animasyon, Görsel Efekt

Joe Tarrant, animasyon, görsel efekt. Black Sails (2014), High-Rise (2015), Get Santa (2014), Poltergeist: Kötü Ruh (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Fantastik Animasyon 6.6 91

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Animasyon 7.7 142,965
2015 Aksiyon Animasyon 5.7 22,947

Poltergeist: Kötü Ruh
2015 Korku Animasyon 5.0 44,490
2015 Dram Görsel Efekt 7.7 319,787
2014 Komedi Animasyon
Görsel Efekt
6.3 1,746

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Görsel Efekt
Animasyon
6.0 119,887

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 232,766

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 101,751
2014 Macera Animasyon 8.2 58,076

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 482,000
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017