Giriş Kayıt
Joe Tarrant

Joe Tarrant


Animasyon, Görsel Efekt

Joe Tarrant, animasyon, görsel efekt. Black Sails (2014), High-Rise (2015), Get Santa (2014), Poltergeist: Kötü Ruh (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Fantastik Animasyon 6.6 91

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Animasyon 7.4 265,103
2015 Aksiyon Animasyon 5.7 27,882

Poltergeist: Kötü Ruh
2015 Korku Animasyon 4.9 47,281
2014 Dram Görsel Efekt 7.7 354,116
2014 Komedi Animasyon
Görsel Efekt
6.3 1,746

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Görsel Efekt
Animasyon
6.0 125,139

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 242,500

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 105,320
2014 Macera Animasyon 8.3 70,045

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 506,315
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017