Giriş Kayıt
Joe Tarrant

Joe Tarrant


Animasyon, Görsel Efekt

Joe Tarrant, animasyon, görsel efekt. Black Sails (2014), High-Rise (2015), Get Santa (2014), Poltergeist: Kötü Ruh (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Fantastik Animasyon 6.6 91

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Animasyon 7.6 162,622
2015 Aksiyon Animasyon 5.7 23,819

Poltergeist: Kötü Ruh
2015 Korku Animasyon 5.0 44,873
2015 Dram Görsel Efekt 7.7 326,831
2014 Komedi Animasyon
Görsel Efekt
6.3 1,746

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Görsel Efekt
Animasyon
6.0 120,728

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 234,322

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 102,418
2014 Macera Animasyon 8.2 60,615

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 485,936
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (11,518) Assassin's Creed (5,530) Passengers (4,136) Doctor Strange (3,863) Allied (2,732) Split (2,478) Arrival (2,242) Forushande (2,038) xXx: Return of Xander Cage (1,956) Moana (1,764)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,919) Taboo (4,319) Arrow (3,575) Vikings (3,544) Blindspot (3,010) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,978) Suits (2,658) Legion (2,608) Black Sails (2,372) Sherlock (2,062)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017