Giriş Kayıt
Joe Tarrant

Joe Tarrant


Animasyon, Görsel Efekt

Joe Tarrant, animasyon, görsel efekt. Black Sails (2014), High-Rise (2015), Get Santa (2014), Poltergeist: Kötü Ruh (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Fantastik Animasyon 6.6 91

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Animasyon 7.5 232,510
2015 Aksiyon Animasyon 5.7 25,949

Poltergeist: Kötü Ruh
2015 Korku Animasyon 5.0 46,007
2014 Dram Görsel Efekt 7.7 340,000
2014 Komedi Animasyon
Görsel Efekt
6.3 1,746

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Görsel Efekt
Animasyon
6.0 122,863

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 237,945

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 103,702
2014 Macera Animasyon 8.2 66,780

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 494,966
Film Altyazıları
T2 Trainspotting (6,689) Kidnap (2,886) Beauty and the Beast (2,480) Contratiempo (1,408) The Fate of the Furious (1,356) Redivider (1,081) Dangal (1,059) The Boss Baby (1,019) The Great Wall (1,004) War Machine (876)
Dizi Altyazıları
The Flash (9,658) Better Call Saul (7,275) Fargo (4,537) Lucifer (4,294) American Gods (3,927) Gotham (3,833) The 100 (3,489) Twin Peaks (3,277) 12 Monkeys (2,969) Supernatural (2,902)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017