Giriş Kayıt
Joe Tarrant

Joe Tarrant


Animasyon, Görsel Efekt

Joe Tarrant, animasyon, görsel efekt. Black Sails (2014), High-Rise (2015), Get Santa (2014), Poltergeist: Kötü Ruh (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Fantastik Animasyon 6.6 91

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Animasyon 7.5 200,691
2015 Aksiyon Animasyon 5.7 24,538

Poltergeist: Kötü Ruh
2015 Korku Animasyon 5.0 45,311
2014 Dram Görsel Efekt 7.7 332,509
2014 Komedi Animasyon
Görsel Efekt
6.3 1,746

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Görsel Efekt
Animasyon
6.0 121,575

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 235,916

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 102,947
2014 Macera Animasyon 8.2 63,077

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 489,834
Film Altyazıları
Live by Night (12,811) Resident Evil: The Final Chapter (5,946) Why Him? (5,507) Rogue One (4,017) Patriots Day (3,183) Assassin's Creed (3,021) Hidden Figures (3,006) Paterson (2,206) Allied (2,195) Split (2,191)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,132) The 100 (3,731) Legion (3,198) Into the Badlands (2,879) The Originals (2,608) The Last Kingdom (2,279) Arrow (2,052) Vikings (1,873) The Expanse (1,781) Designated Survivor (1,773)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017