Giriş Kayıt
Joe Tarrant

Joe Tarrant


Animasyon, Görsel Efekt

Joe Tarrant, animasyon, görsel efekt. Black Sails (2014), High-Rise (2015), Get Santa (2014), Poltergeist: Kötü Ruh (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Fantastik Animasyon 6.6 91

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Animasyon 7.4 250,498
2015 Aksiyon Animasyon 5.7 26,986

Poltergeist: Kötü Ruh
2015 Korku Animasyon 5.0 46,714
2014 Dram Görsel Efekt 7.7 347,011
2014 Komedi Animasyon
Görsel Efekt
6.3 1,746

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Görsel Efekt
Animasyon
6.0 123,964

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 240,280

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 104,557
2014 Macera Animasyon 8.2 68,415

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 500,614
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017