Giriş Kayıt
Yves Yan

Yves Yan


Oyuncu

Yves Yan, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu    
2017 Dram Oyuncu 6.8 187
2016 Aksiyon Oyuncu 4.8 607
2015 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 15
2013 Komedi Oyuncu 6.2 150
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,334) Den of Thieves (3,085) Hostiles (2,905) 12 Strong (2,729) Maze Runner: The Death Cure (2,664) Winchester (2,076) Submergence (1,636) Peter Rabbit (1,575) The Commuter (1,281) Wildling (970)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,055) Supernatural (4,013) The Flash (3,653) The Terror (3,491) Legion (3,200) The Big Bang Theory (2,352) The Crossing (2,054) Gotham (1,997) The Expanse (1,960) Arrow (1,797)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018