Giriş Kayıt
Jeff Solomon

Jeff Solomon


Oyuncu

Jeff Solomon, oyuncu. Frankenstein: Heart of a Champion (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Süper Karanlık Zamanlar
2017 Dram Oyuncu 6.6 2,640
2017 Macera Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 6.9 44
2016 Fantastik Oyuncu 4.5 265
2014 Korku Oyuncu    
2008 Biyografi Oyuncu 7.2 601
Film Altyazıları
Dunkirk (6,122) The Mountain Between Us (4,632) It (3,946) Stronger (2,678) Mother! (2,032) American Made (1,907) Kingsman: The Golden Circle (1,794) Loving Vincent (1,292) The Foreigner (910) Detroit (833)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,235) Shameless (7,043) Mr. Robot (5,144) Game of Thrones (3,926) Peaky Blinders (2,259) Supernatural (2,137) Manhunt: Unabomber (1,941) Lucifer (1,882) Designated Survivor (1,865) The Big Bang Theory (1,683)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017