Giriş Kayıt
Kara Michele Wilder

Kara Michele Wilder (33)


Oyuncu, Dublör

Kara Michele Wilder, 28 Aralık 1984 doğumlu oyuncu, dublör. Çakma Polisler (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Aralık 1984
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 33 Aksiyon Oyuncu 5.2 4,048

Uzay Yolcuları
2016 32 Macera Oyuncu 7.0 275,577
2015 31 Suç Oyuncu 5.7 493

Çakma Polisler
2014 30 Komedi Oyuncu 6.5 117,781
2014 Dram Oyuncu 7.4 4,605
2013 Suç Dublör 6.0 2,233
Film Altyazıları
Rampage (15,257) Ready Player One (10,850) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,701) The Cured (1,514) Blockers (1,221) Den 12. mann (712) Set It Up (539) Black Panther (535) Journey's End (464)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,901) 12 Monkeys (2,944) Into the Badlands (2,690) La casa de papel (2,154) The 100 (1,692) Legion (1,408) Fear the Walking Dead (1,126) The Crossing (1,084) The Expanse (973) Unsolved (947)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018