Giriş Kayıt
Kara Michele Wilder

Kara Michele Wilder (32)


Oyuncu, Dublör

Kara Michele Wilder, 28 Aralık 1984 doğumlu oyuncu, dublör. Çakma Polisler (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Aralık 1984
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Oyuncu    

Uzay Yolcuları
2016 32 Macera Oyuncu 7.0 101,851
2015 31 Suç Oyuncu 5.7 493

Çakma Polisler
2014 30 Komedi Oyuncu 6.5 111,304
2014 Dram Oyuncu 7.4 4,189
2013 Suç Dublör 6.1 1,991
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (11,906) Passengers (8,427) Doctor Strange (4,719) Arrival (3,527) Assassin's Creed (2,929) Allied (2,757) Fences (2,664) Hacksaw Ridge (2,226) Moana (1,828) Nocturnal Animals (1,421)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,454) Legion (8,471) The 100 (8,041) Taboo (6,594) The Big Bang Theory (5,748) Arrow (4,720) Black Sails (3,812) The Expanse (3,349) Vikings (3,343) The Flash (3,302)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017