Giriş Kayıt
Kara Michele Wilder

Kara Michele Wilder (32)


Oyuncu, Dublör

Kara Michele Wilder, 28 Aralık 1984 doğumlu oyuncu, dublör. Çakma Polisler (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Aralık 1984
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Oyuncu 5.2 1,338

Uzay Yolcuları
2016 32 Macera Oyuncu 7.0 194,005
2015 31 Suç Oyuncu 5.7 493

Çakma Polisler
2014 30 Komedi Oyuncu 6.5 112,781
2014 Dram Oyuncu 7.4 4,249
2013 Suç Dublör 6.1 2,033
Dizi Altyazıları
Fargo (5,810) Arrow (5,235) The Flash (4,454) American Gods (4,084) The 100 (3,958) 12 Monkeys (3,054) Better Call Saul (2,939) Supernatural (2,641) Game of Thrones (2,568) Lucifer (2,498)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017