Giriş Kayıt
Kara Michele Wilder

Kara Michele Wilder (32)


Oyuncu, Dublör

Kara Michele Wilder, 28 Aralık 1984 doğumlu oyuncu, dublör. Çakma Polisler (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Aralık 1984
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Oyuncu 5.5 440

Uzay Yolcuları
2016 32 Macera Oyuncu 7.0 151,114
2015 31 Suç Oyuncu 5.7 493

Çakma Polisler
2014 30 Komedi Oyuncu 6.5 111,838
2014 Dram Oyuncu 7.4 4,213
2013 Suç Dublör 6.1 2,011
Film Altyazıları
Live by Night (12,702) Resident Evil: The Final Chapter (5,880) Why Him? (5,403) Rogue One (3,956) Patriots Day (3,100) Assassin's Creed (2,977) Hidden Figures (2,964) Paterson (2,174) Allied (2,167) Split (2,153)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,054) The 100 (3,704) Legion (3,157) Into the Badlands (2,848) The Originals (2,601) The Last Kingdom (2,264) Arrow (2,025) Vikings (1,842) The Expanse (1,772) Designated Survivor (1,755)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017