Giriş Kayıt
Kara Michele Wilder

Kara Michele Wilder (33)


Oyuncu, Dublör

Kara Michele Wilder, 28 Aralık 1984 doğumlu oyuncu, dublör. Çakma Polisler (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Aralık 1984
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 33 Aksiyon Oyuncu 5.2 3,743

Uzay Yolcuları
2016 32 Macera Oyuncu 7.0 271,035
2015 31 Suç Oyuncu 5.7 493

Çakma Polisler
2014 30 Komedi Oyuncu 6.5 117,249
2014 Dram Oyuncu 7.4 4,582
2013 Suç Dublör 6.0 2,193
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018