Giriş Kayıt
Sam Aotaki

Sam Aotaki


Oyuncu

Sam Aotaki, oyuncu. Asian School Girls (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 5.3 4,226
2014 Komedi Oyuncu 6.8 367
2014 Aksiyon Oyuncu 3.4 363
2014 Komedi Oyuncu 3.6 1,905
2013 Macera Oyuncu 5.7 11
Film Altyazıları
Gold (4,245) Get Out (2,520) Logan (2,069) La La Land (1,335) The Age of Shadows (1,332) Split (1,314) Personal Shopper (1,290) Rings (1,241) Zashchitniki (1,155) The Great Wall (1,035)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,137) The Blacklist (3,448) Into the Badlands (3,010) Fargo (2,721) The Last Kingdom (2,577) Doctor Who (2,166) Game of Thrones (1,695) Vikings (1,681) The Expanse (1,680) The Flash (1,648)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017