Giriş Kayıt
Sam Aotaki

Sam Aotaki


Oyuncu

Sam Aotaki, oyuncu. Asian School Girls (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 5.3 4,004
2014 Komedi Oyuncu 6.8 367
2014 Aksiyon Oyuncu 3.4 363
2014 Komedi Oyuncu 3.6 1,905
2013 Macera Oyuncu 5.7 11
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (12,634) Assassin's Creed (5,730) Passengers (5,010) Doctor Strange (4,076) Allied (2,917) Split (2,516) Arrival (2,440) xXx: Return of Xander Cage (2,319) Forushande (2,162) Moana (1,883)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,252) Taboo (4,579) Arrow (4,501) Legion (4,348) Vikings (3,738) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,237) Blindspot (3,171) Black Sails (3,112) Suits (2,991) Legends of Tomorrow (2,313)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017