Giriş Kayıt
Sam Aotaki

Sam Aotaki


Oyuncu

Sam Aotaki, oyuncu. Asian School Girls (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Oyuncu    
2017 Kısa Metraj Oyuncu    
2016 Suç Oyuncu 8.5 12
2016 Dram Oyuncu 5.3 5,360
2014 Komedi Oyuncu 6.8 367
2014 Aksiyon Oyuncu 3.4 363
2014 Komedi Oyuncu 3.6 1,905
2013 Macera Oyuncu 5.7 11
Film Altyazıları
Rampage (11,477) Ready Player One (8,595) Escape Plan 2: Hades (7,282) The Cured (1,889) Tomb Raider (1,806) Set It Up (961) Den 12. mann (838) Journey's End (767) Blockers (639) Black Panther (623)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,511) 12 Monkeys (2,885) La casa de papel (2,446) Into the Badlands (2,367) Legion (1,555) Fear the Walking Dead (1,380) The Expanse (1,237) Vikings (933) Colony (869) The Crossing (854)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018