Giriş Kayıt
Tung-Ching Lau

Tung-Ching Lau


Oyuncu

Tung-Ching Lau, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kirli İşler 2
2003 Aksiyon Oyuncu 7.4 13,450

Büyük Risk
1995 Aksiyon Oyuncu 6.1 3,271
1995 Aksiyon Oyuncu 6.7 160
1994 Aksiyon Oyuncu 5.8 107

Efsane Yumruk
1994 Aksiyon Oyuncu 7.6 18,543

Bir Zamanlar Çin'de 5
1994 Aksiyon Oyuncu 6.1 635
1994 Komedi Oyuncu 7.5 2,049
Film Altyazıları
Rampage (13,552) Ready Player One (8,163) Blockers (2,065) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,542) The Cured (758) Future World (719) Den 12. mann (648) Black Panther (563) Red Sparrow (393)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,853) The 100 (3,031) The Expanse (2,374) La casa de papel (2,305) 12 Monkeys (2,171) The Crossing (2,046) Into the Badlands (1,735) Vikings (1,199) Colony (1,190) Legion (1,165)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018