Giriş Kayıt
Kim Seul-gi

Kim Seul-gi


Oyuncu

Kim Seul-gi, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gözcü
2017 Aksiyon Oyuncu 8.0 46
2017 Aksiyon Oyuncu 7.0 995
2017 Fantastik Oyuncu 7.3 27
2016 Spor Oyuncu 5.4 16
2016 Dram Oyuncu 6.5 11
2015 Fantastik Oyuncu 8.7 16
2015 Romantik Oyuncu 8.4 355
2014 Dram Oyuncu 7.7 1,636
2013 Komedi Oyuncu 8.0 115

Korku Hikayeleri 2
2013 Korku Oyuncu 5.5 174
2013 Oyuncu 7.5 464
2012 Oyuncu 7.3 12
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017