Giriş Kayıt
Cori Sims

Cori Sims


Oyuncu

Cori Sims, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Oyuncu 7.2 319,145

Kuralsız
2015 Macera Oyuncu 6.2 186,064
2014 Komedi Oyuncu 5.4 396

Çakma Polisler
2014 Komedi Oyuncu 6.5 117,226
2013 Biyografi Oyuncu    
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,134) Den of Thieves (2,775) Maze Runner: The Death Cure (2,498) Hostiles (1,914) Winchester (1,715) A martfüi rém (1,552) Bleeding Steel (1,515) 12 Strong (1,356) The Commuter (1,248) Submergence (632)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,784) La casa de papel (7,298) The Big Bang Theory (3,421) Gotham (2,965) Supernatural (2,905) The Terror (2,674) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,628) Arrow (2,047) The Flash (1,363) Vikings (1,343)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018