Giriş Kayıt
Cori Sims

Cori Sims


Oyuncu

Cori Sims, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Oyuncu 7.2 312,541

Kuralsız
2015 Macera Oyuncu 6.3 180,401
2014 Komedi Oyuncu 5.4 396

Çakma Polisler
2014 Komedi Oyuncu 6.5 115,576
2013 Biyografi Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Vikings (14,270) Supernatural (6,163) Mr. Robot (5,652) The Big Bang Theory (4,876) Gotham (3,849) Game of Thrones (3,699) Arrow (2,835) Shameless (2,763) The Flash (2,648) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,628)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017