Giriş Kayıt
Cori Sims

Cori Sims


Oyuncu

Cori Sims, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Oyuncu 7.2 307,536

Kuralsız
2015 Macera Oyuncu 6.3 176,324
2014 Komedi Oyuncu 5.4 396

Çakma Polisler
2014 Komedi Oyuncu 6.5 114,230
2013 Biyografi Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (114,403) Rick and Morty (4,224) The Defenders (3,272) The Strain (2,925) Suits (1,857) Mr. Mercedes (1,290) The Sinner (1,110) Fargo (1,063) The Last Ship (1,000) Breaking Bad (958)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017