Giriş Kayıt
Saqib Pandor

Saqib Pandor


Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Saqib Pandor, yönetmen asistanı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen Asistanı 8.3 2,351
2016 Suç Çeşitli 7.4 6,044
2015 Suç Yönetmen Asistanı 5.7 4,031
2013 Gerilim Oyuncu 6.2 200

Çirkin
2013 Suç Yönetmen Asistanı 8.1 11,978
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,135) The Terror (3,260) The Flash (2,594) Legion (2,564) The Crossing (2,133) Vikings (1,313) Supernatural (1,269) The Expanse (1,110) The Big Bang Theory (1,067) Fear the Walking Dead (982)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018