Giriş Kayıt
Alphonso Lowhing

Alphonso Lowhing


Oyuncu

Alphonso Lowhing, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Adalet Birliği: Bölüm 1
2017 Aksiyon Oyuncu    
2017 Aksiyon Oyuncu    
2017 Oyuncu    

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Oyuncu 7.5 220,215
2016 Aksiyon Oyuncu 6.7 147,380

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 Aksiyon Oyuncu 6.5 152,873
2012 Komedi Oyuncu 7.5 5,958
Film Altyazıları
Gold (2,885) Personal Shopper (2,133) Silence (1,839) Get Out (1,817) Logan (1,704) The Age of Shadows (1,136) Split (1,129) La La Land (1,105) The Fate of the Furious (1,067) Rings (965)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,963) The Flash (6,106) Into the Badlands (3,511) Gotham (2,796) Fargo (2,171) The Blacklist (2,000) Game of Thrones (1,734) Vikings (1,673) The Last Kingdom (1,531) Billions (1,486)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017