Giriş Kayıt
Laurento Jovito H. Fua

Laurento Jovito H. Fua


Animasyon, Oyuncu

Laurento Jovito H. Fua, animasyon, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Özgürlüğün Sesi Bilal
2015 Animasyon Animasyon 8.4 12,307
2010 Animasyon Oyuncu
Animasyon
5.8 116
2006 Korku Animasyon 5.1 62

Kırmızı Başlıklı Kız
2005 Animasyon Animasyon 6.5 49,226
2005 Aksiyon Animasyon 5.0 56
Film Altyazıları
The Foreigner (7,384) The Mountain Between Us (5,219) Flatliners (4,869) Stronger (3,448) Beyond Skyline (3,289) Dunkirk (3,241) American Made (2,184) Kingsman: The Golden Circle (1,961) It (1,679) Victoria & Abdul (1,449)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,276) Mr. Robot (6,507) Game of Thrones (3,449) Shameless (2,856) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,667) Peaky Blinders (2,203) The Big Bang Theory (1,933) Manhunt: Unabomber (1,923) Stranger Things (1,314) Lucifer (1,304)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017