Giriş Kayıt
Laurento Jovito H. Fua

Laurento Jovito H. Fua


Animasyon, Oyuncu

Laurento Jovito H. Fua, animasyon, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Özgürlüğün Sesi Bilal
2015 Animasyon Animasyon 8.6 15,364
2010 Animasyon Oyuncu
Animasyon
5.8 116
2006 Korku Animasyon 5.1 62

Kırmızı Başlıklı Kız
2005 Animasyon Animasyon 6.5 50,339
2005 Aksiyon Animasyon 5.0 56
Film Altyazıları
Black Panther (2,705) Cargo (2,359) Red Sparrow (2,164) Game Night (1,582) True Crimes (1,329) Deadpool (1,164) Avengers: Infinity War (892) Annihilation (838) L'insulte (833) Den of Thieves (825)
Dizi Altyazıları
Westworld (7,250) Supernatural (6,296) La casa de papel (4,142) Gotham (3,089) Arrow (3,076) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,025) The 100 (2,993) 13 Reasons Why (2,843) The Flash (2,342) Lucifer (1,865)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018