Giriş Kayıt
Laurento Jovito H. Fua

Laurento Jovito H. Fua


Animasyon, Oyuncu

Laurento Jovito H. Fua, animasyon, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Özgürlüğün Sesi Bilal
2015 Animasyon Animasyon 8.4 12,289
2010 Animasyon Oyuncu
Animasyon
5.8 116
2006 Korku Animasyon 5.1 62

Kırmızı Başlıklı Kız
2005 Animasyon Animasyon 6.5 47,701
2005 Aksiyon Animasyon 5.0 56
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017