Giriş Kayıt
Ami Tomite

Ami Tomite (23)


Oyuncu

Ami Tomite, 17 Mart 1994 doğumlu oyuncu. Tag (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Mart 1994
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 22 Dram Oyuncu 6.8 125
2016 22 Dram Oyuncu 6.9 45
2015 21 Komedi Oyuncu    
2015 21 Korku Oyuncu 4.8 113
2013 19 Dram Oyuncu 6.1 35
Film Altyazıları
Live by Night (9,734) Resident Evil: The Final Chapter (8,751) Hidden Figures (4,636) Rogue One (4,209) Patriots Day (4,198) Assassin's Creed (3,713) Split (3,467) Allied (3,446) Paterson (3,260) Why Him? (1,747)
Dizi Altyazıları
Legion (4,366) The 100 (3,955) Arrow (3,207) Black Sails (3,126) The Expanse (3,028) The Originals (2,741) Colony (2,570) The Flash (2,234) The Last Kingdom (2,138) Vikings (2,000)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017