Giriş Kayıt
Ami Tomite

Ami Tomite (24)


Oyuncu

Ami Tomite, 17 Mart 1994 doğumlu oyuncu. Tag (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Mart 1994
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 23 Romantik Oyuncu 4.9 9
2017 23 Aksiyon Oyuncu 6.1 18
2016 22 Dram Oyuncu 6.5 846
2016 22 Dram Oyuncu 6.9 45
2015 21 Komedi Oyuncu    
2015 21 Korku Oyuncu 6.1 3,184
2013 19 Dram Oyuncu 6.1 35
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018