Giriş Kayıt
Ami Tomite

Ami Tomite (23)


Oyuncu

Ami Tomite, 17 Mart 1994 doğumlu oyuncu. Tag (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Mart 1994
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 23 Romantik Oyuncu 4.9 9
2017 23 Aksiyon Oyuncu 6.1 18
2016 22 Dram Oyuncu 6.5 822
2016 22 Dram Oyuncu 6.9 45
2015 21 Komedi Oyuncu    
2015 21 Korku Oyuncu 6.2 2,674
2013 19 Dram Oyuncu 6.1 35
Dizi Altyazıları
Vikings (13,281) Shameless (7,024) Black Mirror (5,925) The Flash (4,203) Star Trek: Discovery (2,327) The Big Bang Theory (1,559) Bron/Broen (1,149) Supergirl (1,132) Black Lightning (1,075) Stranger Things (1,059)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018