Giriş Kayıt
Ami Tomite

Ami Tomite (23)


Oyuncu

Ami Tomite, 17 Mart 1994 doğumlu oyuncu. Tag (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Mart 1994
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 22 Dram Oyuncu 6.8 165
2016 22 Dram Oyuncu 6.9 45
2015 21 Komedi Oyuncu    
2015 21 Korku Oyuncu 6.1 2,140
2013 19 Dram Oyuncu 6.1 35
Dizi Altyazıları
Fargo (6,293) American Gods (6,077) Arrow (5,871) The Flash (5,016) The 100 (4,381) 12 Monkeys (3,593) The Blacklist (3,542) Better Call Saul (3,312) Supernatural (3,125) Game of Thrones (2,980)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017