Giriş Kayıt
Sana Tanous

Sana Tanous


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Sana Tanous, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Duvarlar Arasında
2016 Dram Yapım Yöneticisi 7.5 932
2015 Kısa Metraj Yapımcı 6.5 700
2015 Dram Yapım Yöneticisi    
2014 Dram Yapım Yöneticisi 6.4 103

Ömer
2013 Dram Yapım Yöneticisi 7.6 9,860

Zeytin
2012 Macera Çeşitli 6.6 1,291
Film Altyazıları
The Foreigner (7,315) The Mountain Between Us (5,190) Flatliners (4,826) Stronger (3,434) Beyond Skyline (3,255) Dunkirk (3,219) American Made (2,170) Kingsman: The Golden Circle (1,950) It (1,669) Victoria & Abdul (1,431)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,200) Mr. Robot (6,450) Game of Thrones (3,401) Shameless (2,839) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,638) Peaky Blinders (2,179) The Big Bang Theory (1,914) Manhunt: Unabomber (1,902) Stranger Things (1,311) Lucifer (1,299)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017