Giriş Kayıt
Sana Tanous

Sana Tanous


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Sana Tanous, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Kısa Metraj Yapımcı 6.5 700
2015 Dram Yapım Yöneticisi    
2014 Dram Yapım Yöneticisi 6.4 103

Ömer
2013 Dram Yapım Yöneticisi 7.6 9,860

Zeytin
2012 Macera Çeşitli 6.6 1,291
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (118,224) Rick and Morty (4,427) The Defenders (3,365) The Strain (3,038) Suits (1,926) Mr. Mercedes (1,331) Fargo (1,180) The Sinner (1,139) The Last Ship (1,096) Breaking Bad (1,015)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017