Giriş Kayıt
Mario Babic

Mario Babic (31)


Oyuncu, Yapımcı

Mario Babic, 19 Mayıs 1987 doğumlu oyuncu, yapımcı. The Singleton (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Mayıs 1987
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 30 Aksiyon Oyuncu    
2016 29 Gerilim Oyuncu 4.4 1,177
2015 28 Dram Oyuncu    
2014 27 Aksiyon Oyuncu 7.6 357,217
2014 27 Aksiyon Yapımcı 7.6 45
2014 27 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 143
2014 27 Dram Oyuncu 8.0 10
2014 27 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.9 194
2013 26 Dram Oyuncu 8.4 640
Film Altyazıları
Black Panther (2,995) Cargo (2,501) Red Sparrow (2,396) True Crimes (1,833) Game Night (1,752) Ready Player One (1,629) Deadpool (1,307) Avengers: Infinity War (1,008) Annihilation (938) Den of Thieves (929)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,969) Supernatural (6,812) La casa de papel (4,729) Gotham (3,534) Arrow (3,438) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,425) The 100 (3,243) 13 Reasons Why (3,075) The Flash (2,559) Lucifer (2,095)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018