Giriş Kayıt
Harry McCane

Harry McCane


Oyuncu, Sanat Bölümü, Özel Efekt

Harry McCane, oyuncu, sanat bölümü, Özel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Oyuncu    
2017 Dram Oyuncu    
2017 Dram Oyuncu
Taşıma Bölümü
   
2016 Korku Oyuncu
Sanat Bölümü
Özel Efekt
   
2016 Dram 4.9 205
2016 Korku Sanat Bölümü
Özel Efekt
6.1 17
2015 Korku Oyuncu 5.2 715
2015 Korku Makyaj
Sanat Bölümü
Özel Efekt
5.4 11
2015 Komedi Oyuncu 5.4 1,489
2014 Korku Özel Efekt
Sanat Bölümü
4.8 46
2013 Korku Sanat Bölümü 5.1 36
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (12,127) Assassin's Creed (5,549) Passengers (4,172) Doctor Strange (3,878) Allied (2,745) Split (2,482) Arrival (2,266) xXx: Return of Xander Cage (2,195) Forushande (2,041) Moana (1,772)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,943) Taboo (4,341) Arrow (3,838) Vikings (3,555) Legion (3,422) Blindspot (3,019) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,993) Suits (2,689) Black Sails (2,639) Sherlock (2,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017