Giriş Kayıt
Harry McCane

Harry McCane


Oyuncu, Sanat Bölümü, Özel Efekt, Makyaj

Harry McCane, oyuncu, sanat bölümü, Özel efekt, makyaj.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 5.8 3,877
2017 Biyografi Oyuncu    
2017 Dram Oyuncu
Taşıma Bölümü
   
2016 Korku Oyuncu
Sanat Bölümü
Özel Efekt
   
2016 Dram 4.4 305
2016 Korku Sanat Bölümü
Özel Efekt
6.1 17
2016 Romantik Oyuncu
Makyaj
Sanat Bölümü
Özel Efekt
   
2015 Korku Oyuncu 5.2 715
2015 Korku Makyaj
Sanat Bölümü
Özel Efekt
5.4 11
2015 Komedi Oyuncu 5.3 1,653
2014 Korku Özel Efekt
Sanat Bölümü
4.8 46
2013 Korku Sanat Bölümü 5.1 36
Film Altyazıları
Gold (4,213) Get Out (2,502) Logan (2,054) The Age of Shadows (1,318) La La Land (1,311) Split (1,302) Rings (1,229) Personal Shopper (1,195) Zashchitniki (1,145) The Great Wall (1,026)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,137) The Blacklist (3,448) Into the Badlands (3,010) Fargo (2,721) The Last Kingdom (2,577) Doctor Who (2,166) Game of Thrones (1,695) Vikings (1,681) The Expanse (1,680) The Flash (1,648)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017