Giriş Kayıt
Harry McCane

Harry McCane


Oyuncu, Özel Efekt, Sanat Bölümü, Makyaj

Harry McCane, oyuncu, Özel efekt, sanat bölümü, makyaj.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kutsal Geyiğin Ölümü
2017 Dram Oyuncu 8.1 861
2017 Aksiyon Özel Efekt 6.1 29
2017 Dram Oyuncu 5.7 10,492
2017 Biyografi Oyuncu    
2017 Dram Oyuncu    
2017 Dram Oyuncu
Taşıma Bölümü
   
2016 Korku Oyuncu
Sanat Bölümü
Özel Efekt
   
2016 Dram 4.4 305
2016 Korku Sanat Bölümü
Özel Efekt
6.1 17
2016 Romantik Oyuncu
Makyaj
Sanat Bölümü
Özel Efekt
   
2015 Korku Oyuncu 5.2 715
2015 Korku Makyaj
Sanat Bölümü
Özel Efekt
5.4 11
2015 Komedi Oyuncu 5.3 1,948
2014 Korku Özel Efekt
Sanat Bölümü
4.8 46
2013 Korku Sanat Bölümü 5.1 36
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017