Giriş Kayıt
Harry McCane

Harry McCane


Oyuncu, Sanat Bölümü, Özel Efekt, Makyaj

Harry McCane, oyuncu, sanat bölümü, Özel efekt, makyaj.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 5.7 5,521
2017 Biyografi Oyuncu    
2017 Dram Oyuncu    
2017 Dram Oyuncu
Taşıma Bölümü
   
2016 Korku Oyuncu
Sanat Bölümü
Özel Efekt
   
2016 Dram 4.4 305
2016 Korku Sanat Bölümü
Özel Efekt
6.1 17
2016 Romantik Oyuncu
Makyaj
Sanat Bölümü
Özel Efekt
   
2015 Korku Oyuncu 5.2 715
2015 Korku Makyaj
Sanat Bölümü
Özel Efekt
5.4 11
2015 Komedi Oyuncu 5.3 1,723
2014 Korku Özel Efekt
Sanat Bölümü
4.8 46
2013 Korku Sanat Bölümü 5.1 36
Dizi Altyazıları
The Flash (7,002) Fargo (5,781) Arrow (4,861) The 100 (4,496) Better Call Saul (3,618) Lucifer (3,076) 12 Monkeys (2,508) Supernatural (2,446) American Gods (2,384) Game of Thrones (2,286)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017