Giriş Kayıt
Tawny Newsome

Tawny Newsome


Oyuncu

Tawny Newsome, oyuncu. Bajillion Dollar Propertie$ (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 5.4 345
2016 Komedi Oyuncu 6.7 125
2016 Dram Oyuncu 4.9 214
2016 Komedi Oyuncu 7.9 258
2015 Suç Oyuncu 6.2 1,105
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (121,071) Rick and Morty (4,582) The Defenders (3,420) The Strain (3,136) Suits (2,000) Mr. Mercedes (1,363) Fargo (1,209) The Last Ship (1,195) The Sinner (1,148) Preacher (1,124)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017