Giriş Kayıt
Natasha Rothwell

Natasha Rothwell


Oyuncu, Senarist

Natasha Rothwell, oyuncu, senarist. Saturday Night Live (1975) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu
Senarist
7.8 6,516
2015 Komedi Oyuncu 6.2 279
2015 Komedi Oyuncu 5.7 2,081
1975 Komedi Senarist 8.1 36,468
Dizi Altyazıları
La casa de papel (22,793) Vikings (2,300) Black Mirror (2,086) Counterpart (1,958) Bron/Broen (1,725) Legends of Tomorrow (1,289) Supernatural (1,081) Altered Carbon (944) The Alienist (934) Blindspot (849)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018