Giriş Kayıt
Natasha Rothwell

Natasha Rothwell


Oyuncu, Senarist

Natasha Rothwell, oyuncu, senarist. Saturday Night Live (1975) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 8.1 15,056
2016 Komedi Oyuncu
Senarist
7.8 6,776
2015 Komedi Oyuncu 6.2 279
2015 Komedi Oyuncu 5.7 2,081
1975 Komedi Senarist 8.1 36,823
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018