Giriş Kayıt
David Riccio Jr.

David Riccio Jr.


Oyuncu

David Riccio Jr., oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gecenin Kanunu
2016 Suç Oyuncu 6.4 41,943

Merkezi İstihbarat
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 118,593

Zor Saatler
2016 Aksiyon Oyuncu 6.8 51,912

Kara Düzen
2015 Biyografi Oyuncu 6.9 147,580

Ayı Teddy 2
2015 Komedi Oyuncu 6.3 152,225
Dizi Altyazıları
Westworld (9,707) The Flash (3,362) La casa de papel (3,158) The 100 (3,094) Legion (2,725) Fear the Walking Dead (1,966) Supernatural (1,961) Krypton (1,820) Into the Badlands (1,782) The Big Bang Theory (1,457)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018