Giriş Kayıt
David Riccio Jr.

David Riccio Jr.


Oyuncu

David Riccio Jr., oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gecenin Kanunu
2016 Suç Oyuncu 6.4 19,452

Merkezi İstihbarat
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 90,698

Zor Saatler
2016 Aksiyon Oyuncu 6.8 42,741

Kara Düzen
2015 Biyografi Oyuncu 6.9 133,373

Ayı Teddy 2
2015 Komedi Oyuncu 6.3 132,925
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,057) Rogue One (4,849) Split (3,487) Assassin's Creed (2,486) Brimstone (2,158) Paterson (1,781) Hidden Figures (1,614) The Institute (1,548) The Great Wall (1,208) Passengers (1,084)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,852) Legion (6,962) Arrow (3,735) Legends of Tomorrow (2,167) Into the Badlands (2,084) The Blacklist (1,671) Vikings (1,608) Black Sails (1,551) Game of Thrones (1,451) 24: Legacy (1,435)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017