Giriş Kayıt
David Riccio Jr.

David Riccio Jr.


Oyuncu

David Riccio Jr., oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gecenin Kanunu
2016 Suç Oyuncu 6.5 13,121

Merkezi İstihbarat
2016 Aksiyon Oyuncu 6.4 86,238

Zor Saatler
2016 Aksiyon Oyuncu 6.8 41,365

Kara Düzen
2015 Biyografi Oyuncu 6.9 131,708

Ayı Teddy 2
2015 Komedi Oyuncu 6.3 130,977
Film Altyazıları
Allied (9,854) Doctor Strange (9,769) Moana (8,128) Assassin's Creed (6,379) Lion (4,950) Arrival (3,875) Hacksaw Ridge (3,013) Fences (2,745) Nocturnal Animals (2,650) Forushande (2,245)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,564) Supernatural (7,710) The Expanse (4,842) Vikings (4,703) The Big Bang Theory (3,921) Suits (3,646) Legion (3,435) The Blacklist (3,339) Arrow (3,187) Sherlock (2,910)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017