Giriş Kayıt
David Riccio Jr.

David Riccio Jr.


Oyuncu

David Riccio Jr., oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gecenin Kanunu
2016 Suç Oyuncu 6.4 24,964

Merkezi İstihbarat
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 94,445

Zor Saatler
2016 Aksiyon Oyuncu 6.8 43,720

Kara Düzen
2015 Biyografi Oyuncu 6.9 134,676

Ayı Teddy 2
2015 Komedi Oyuncu 6.3 134,909
Film Altyazıları
Gold (6,086) Get Out (3,182) Logan (2,691) Rings (2,395) The Age of Shadows (2,021) La La Land (1,851) Split (1,712) Sand Castle (1,537) Zashchitniki (1,532) The Great Wall (1,333)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,817) Fargo (3,827) The Last Kingdom (2,497) Into the Badlands (2,472) The Expanse (2,178) Doctor Who (2,062) Vikings (1,817) Game of Thrones (1,777) Better Call Saul (1,768) Supernatural (1,552)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017