Giriş Kayıt
Debra Leigh-Taylor

Debra Leigh-Taylor


Oyuncu

Debra Leigh-Taylor, oyuncu. The Attachment (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Macera Oyuncu 5.8 47,839

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 257,600

Yapay Oyun
2014 Biyografi Oyuncu 8.1 532,580

Bu Aşk Fazla Sürmez
2013 Komedi Oyuncu 5.7 31,344

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Oyuncu 8.1 590,916
Dizi Altyazıları
The Flash (9,984) Better Call Saul (5,678) Fargo (4,782) Lucifer (3,912) The 100 (3,538) Arrow (3,485) Gotham (3,449) 12 Monkeys (2,678) American Gods (2,514) Supernatural (2,400)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017