Giriş Kayıt
Debra Leigh-Taylor

Debra Leigh-Taylor


Oyuncu

Debra Leigh-Taylor, oyuncu. The Attachment (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (14)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mamma Mia! Yeniden Başlıyoruz
2018 Komedi Oyuncu 7.3 1,348
2017 Korku Oyuncu 3.0 127
2016 Dram Oyuncu 3.3 76
2015 Macera Oyuncu 5.8 53,079

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 280,454

Yapay Oyun
2014 Biyografi Oyuncu 8.0 580,735

Bu Aşk Fazla Sürmez
2013 Komedi Oyuncu 5.7 33,118

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Oyuncu 8.1 650,110
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018