Giriş Kayıt
Debra Leigh-Taylor

Debra Leigh-Taylor


Oyuncu

Debra Leigh-Taylor, oyuncu. The Attachment (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (14)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 3.3 76
2015 Macera Oyuncu 5.8 52,556

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 277,430

Yapay Oyun
2014 Biyografi Oyuncu 8.0 576,022

Bu Aşk Fazla Sürmez
2013 Komedi Oyuncu 5.7 32,922

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Oyuncu 8.1 643,901
Dizi Altyazıları
Westworld (5,477) The Flash (4,201) The 100 (3,914) La casa de papel (3,313) The Expanse (2,484) Legion (2,247) Supernatural (1,803) Colony (1,594) Krypton (1,572) The Big Bang Theory (1,339)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018