Giriş Kayıt
Kiko Castro

Kiko Castro


Oyuncu, Sesler

Kiko Castro, oyuncu, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sesler 4.7 307
2015 Oyuncu 6.4 143

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Oyuncu 6.0 144,487
2014 Gerilim Oyuncu 4.8 118
2013 Macera Sesler 5.5 39
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,124) Den of Thieves (2,958) Maze Runner: The Death Cure (2,741) Winchester (2,486) Hostiles (2,261) 12 Strong (1,792) A martfüi rém (1,687) The Commuter (1,321) Bleeding Steel (1,242) Submergence (1,183)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,331) Supernatural (4,680) The Big Bang Theory (3,303) Gotham (2,776) The Terror (2,749) Arrow (2,321) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,285) The Flash (1,926) Krypton (1,668) Legion (1,656)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018