Giriş Kayıt
Karyn Gabrielsen

Karyn Gabrielsen


Sanat Bölümü, Kameraman, Makyaj, Görüntü Yönetmeni

Karyn Gabrielsen, sanat bölümü, kameraman, makyaj, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sanat Bölümü 7.3 2,547
2016 Dram Sanat Bölümü 7.1 858
2015 Gerilim Kameraman    
2015 Gerilim Kameraman 6.5 528
2015 Suç Kameraman    
2015 Dram Sanat Bölümü 3.9 438
2014 Aksiyon Görüntü Yönetmeni
Makyaj
   
2014 Aksiyon Makyaj
Görüntü Yönetmeni
   
2014 Dram Sanat Bölümü 8.4 7,884
2006 Kısa Metraj Makyaj
Sanat Yönetmeni
Yapım Tasarımcısı
8.1 697
2005 Aile Çeşitli 4.7 8,406
Film Altyazıları
Kidnap (4,323) T2 Trainspotting (3,441) Beauty and the Beast (2,926) Contratiempo (1,523) The Fate of the Furious (1,469) Redivider (1,274) Dangal (1,138) The Boss Baby (1,036) The Great Wall (935) Get Out (816)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,918) The Flash (5,857) Better Call Saul (5,785) Twin Peaks (4,181) Lucifer (4,120) Into the Badlands (3,655) Supernatural (3,260) Gotham (2,971) 12 Monkeys (2,565) Fargo (2,509)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017