Giriş Kayıt
Karyn Gabrielsen

Karyn Gabrielsen


Sanat Bölümü, Kameraman, Makyaj, Görüntü Yönetmeni

Karyn Gabrielsen, sanat bölümü, kameraman, makyaj, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sanat Bölümü 7.2 1,953
2016 Dram Sanat Bölümü 7.2 796
2015 Gerilim Kameraman    
2015 Gerilim Kameraman 6.6 505
2015 Suç Kameraman    
2015 Dram Sanat Bölümü 3.9 438
2014 Aksiyon Görüntü Yönetmeni
Makyaj
   
2014 Aksiyon Makyaj
Görüntü Yönetmeni
   
2014 Dram Sanat Bölümü 8.4 7,884
2006 Kısa Metraj Makyaj
Sanat Yönetmeni
Yapım Tasarımcısı
8.1 697
2005 Aile Çeşitli 4.7 8,279
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,016) Passengers (8,960) Doctor Strange (5,325) Arrival (4,013) Fences (3,369) Assassin's Creed (3,261) Allied (3,084) Hacksaw Ridge (2,606) Moana (2,078) Forushande (1,684)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,938) Taboo (9,286) The 100 (9,037) Legion (8,822) The Big Bang Theory (6,430) Black Sails (6,097) Arrow (5,106) Vikings (3,922) The Flash (3,590) The Expanse (3,579)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017