Giriş Kayıt
Sultan Köroglu Kiliç

Sultan Köroglu Kiliç


Oyuncu

Sultan Köroglu Kiliç, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 6.2 39
2016 Komedi Oyuncu 7.1 2,500
2015 Komedi Oyuncu 5.8 304
2013 Korku Oyuncu 7.1 3,170
2013 Dram Oyuncu 5.7 1,957
Dizi Altyazıları
La casa de papel (24,406) Vikings (2,440) Black Mirror (2,175) Counterpart (2,002) Bron/Broen (1,765) Legends of Tomorrow (1,393) Supernatural (1,146) Altered Carbon (1,006) The Alienist (997) Blindspot (893)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018