Giriş Kayıt
Til Frohlich

Til Frohlich


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Til Frohlich, sanat bölümü, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Sanat Bölümü 5.8 2,036
2017 Korku Yapım Tasarımcısı 4.6 421
2017 Dram Sanat Yönetmeni 6.4 138
2016 Dram Sanat Bölümü 6.6 1,738
2015 Dram Sanat Bölümü 7.0 39
2015 Korku Sanat Yönetmeni 4.3 607
2015 Dram Sanat Yönetmeni 7.0 277
2012 Dram Sanat Bölümü 8.5 4,240
- Aksiyon Sanat Bölümü    
Dizi Altyazıları
Shameless (5,742) Vikings (4,187) Game of Thrones (3,058) Mr. Robot (2,219) Supernatural (1,854) Lucifer (1,498) Outlander (1,461) The Big Bang Theory (1,386) Arrow (1,299) Manhunt: Unabomber (1,224)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017