Giriş Kayıt
Til Frohlich

Til Frohlich


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Til Frohlich, sanat bölümü, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sanat Bölümü 6.8 174
2016 Korku Yapım Tasarımcısı    
2015 Dram Sanat Bölümü 7.0 39
2015 Korku Sanat Yönetmeni 4.0 421
2015 Dram Sanat Yönetmeni 7.0 277
2012 Dram Sanat Bölümü 8.5 3,879
Film Altyazıları
Live by Night (12,295) Resident Evil: The Final Chapter (5,865) Why Him? (5,000) Rogue One (3,942) Patriots Day (3,092) Assassin's Creed (2,965) Hidden Figures (2,952) Paterson (2,171) Allied (2,163) Split (2,147)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,041) The 100 (3,692) Legion (3,147) Into the Badlands (2,835) The Originals (2,599) The Last Kingdom (2,260) Arrow (2,017) Vikings (1,829) The Expanse (1,762) Designated Survivor (1,742)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017