Giriş Kayıt
Til Frohlich

Til Frohlich


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Til Frohlich, sanat bölümü, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Sanat Bölümü 5.8 1,756
2017 Korku Yapım Tasarımcısı 4.9 134
2017 Dram Sanat Yönetmeni 6.4 138
2016 Dram Sanat Bölümü 6.5 1,315
2015 Dram Sanat Bölümü 7.0 39
2015 Korku Sanat Yönetmeni 4.3 607
2015 Dram Sanat Yönetmeni 7.0 277
2012 Dram Sanat Bölümü 8.5 4,181
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017