Giriş Kayıt
Til Frohlich

Til Frohlich


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Til Frohlich, sanat bölümü, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Sanat Bölümü 5.8 1,220
2017 Dram Sanat Yönetmeni 6.4 138
2016 Dram Sanat Bölümü 6.5 780
2016 Korku Yapım Tasarımcısı    
2015 Dram Sanat Bölümü 7.0 39
2015 Korku Sanat Yönetmeni 4.0 421
2015 Dram Sanat Yönetmeni 7.0 277
2012 Dram Sanat Bölümü 8.5 4,088
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017