Giriş Kayıt
Til Frohlich

Til Frohlich


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Til Frohlich, sanat bölümü, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sanat Bölümü 6.8 380
2016 Korku Yapım Tasarımcısı    
2015 Dram Sanat Bölümü 7.0 39
2015 Korku Sanat Yönetmeni 4.0 421
2015 Dram Sanat Yönetmeni 7.0 277
2012 Dram Sanat Bölümü 8.5 3,977
Film Altyazıları
Kidnap (4,496) T2 Trainspotting (4,132) Beauty and the Beast (3,053) Contratiempo (1,612) The Fate of the Furious (1,563) Redivider (1,356) Dangal (1,226) The Boss Baby (1,113) The Great Wall (1,012) Get Out (871)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,014) Better Call Saul (6,219) American Gods (6,183) Lucifer (4,450) Twin Peaks (4,379) Into the Badlands (3,763) Supernatural (3,484) Gotham (3,219) 12 Monkeys (2,764) Fargo (2,649)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017