Giriş Kayıt
Til Frohlich

Til Frohlich


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Til Frohlich, sanat bölümü, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sanat Bölümü 7.0 137
2016 Korku Yapım Tasarımcısı    
2015 Dram Sanat Bölümü 7.0 39
2015 Korku Sanat Yönetmeni 4.0 421
2015 Dram Sanat Yönetmeni 6.9 255
2012 Dram Sanat Bölümü 8.5 3,826
Film Altyazıları
Doctor Strange (10,476) Allied (10,330) Moana (8,402) Assassin's Creed (7,589) Lion (5,293) Arrival (4,209) Hacksaw Ridge (3,241) Fences (3,039) Nocturnal Animals (2,845) Forushande (2,682)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,212) Supernatural (7,867) Vikings (5,055) The Expanse (5,042) The Big Bang Theory (4,103) Suits (3,877) Legion (3,536) The Blacklist (3,411) Arrow (3,324) Sherlock (3,132)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017