Giriş Kayıt
Til Frohlich

Til Frohlich


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Til Frohlich, sanat yönetmeni, sanat bölümü, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sanat Yönetmeni 6.8 104
2016 Dram Sanat Bölümü 6.6 597
2016 Korku Yapım Tasarımcısı    
2015 Dram Sanat Bölümü 7.0 39
2015 Korku Sanat Yönetmeni 4.0 421
2015 Dram Sanat Yönetmeni 7.0 277
2012 Dram Sanat Bölümü 8.5 4,018
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017