Giriş Kayıt
Cici Leah Campbell

Cici Leah Campbell


Oyuncu

Cici Leah Campbell, oyuncu. Yıldızlararası (2014) yapımıyla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Kısa Metraj Oyuncu 9.1 15

Kaçan Kovalanır
2014 Komedi Oyuncu 6.0 20,642
2014 Dram Oyuncu 8.5 545,960

Yıldızlararası
2014 Macera Oyuncu 8.6 1,167,527
2014 Biyografi Oyuncu 6.8 28,486
2014 Aksiyon Oyuncu 7.5 46,894
2014 Macera Oyuncu 5.8 16,238
2013 Biyografi Oyuncu 7.0 30,058
2010 Aksiyon Oyuncu 8.6 72,407

Kriminal
2005 Suç Oyuncu 8.1 126,511
2005 Komedi Oyuncu 8.8 249,690
2005 Komedi Oyuncu 8.8 157,708
Dizi Altyazıları
Westworld (9,564) La casa de papel (5,462) The Flash (3,337) Legion (2,869) Fear the Walking Dead (1,792) The 100 (1,753) The Terror (1,682) Into the Badlands (1,386) Timeless (1,290) Lucifer (1,287)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018