Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Cici Leah Campbell

Cici Leah Campbell


Oyuncu

Cici Leah Campbell, oyuncu. Yıldızlararası (2014) yapımıyla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 8.5 442,003

Yıldızlararası
2014 Macera Oyuncu 8.6 994,715
2014 Komedi Oyuncu 6.0 17,398
2014 Biyografi Oyuncu 6.8 26,455
2014 Aksiyon Oyuncu 7.5 40,596
2014 Macera Oyuncu 5.8 16,149
2013 Biyografi Oyuncu 7.0 30,058
2010 Aksiyon Oyuncu 8.6 66,385
2005 Komedi Oyuncu 8.8 212,175
2005 Suç Oyuncu 8.2 114,576
2005 Komedi Oyuncu 8.8 139,541
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017