Giriş Kayıt
Cici Leah Campbell

Cici Leah Campbell


Oyuncu

Cici Leah Campbell, oyuncu. Yıldızlararası (2014) yapımıyla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 8.5 501,776

Yıldızlararası
2014 Macera Oyuncu 8.6 1,092,173
2014 Komedi Oyuncu 6.0 19,266
2014 Biyografi Oyuncu 6.8 27,596
2014 Aksiyon Oyuncu 7.5 44,254
2014 Macera Oyuncu 5.8 16,238
2013 Biyografi Oyuncu 7.0 30,058
2010 Aksiyon Oyuncu 8.6 69,778
2005 Komedi Oyuncu 8.8 231,553
2005 Suç Oyuncu 8.1 120,807
2005 Komedi Oyuncu 8.8 150,111
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017