Giriş Kayıt
Cici Leah Campbell

Cici Leah Campbell


Oyuncu

Cici Leah Campbell, oyuncu. Yıldızlararası (2014) yapımıyla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 8.5 489,903

Yıldızlararası
2014 Macera Oyuncu 8.6 1,070,079
2014 Komedi Oyuncu 6.0 18,853
2014 Biyografi Oyuncu 6.8 27,366
2014 Aksiyon Oyuncu 7.5 42,769
2014 Macera Oyuncu 5.8 16,238
2013 Biyografi Oyuncu 7.0 30,058
2010 Aksiyon Oyuncu 8.6 68,987
2005 Komedi Oyuncu 8.8 226,907
2005 Suç Oyuncu 8.1 119,504
2005 Komedi Oyuncu 8.8 147,759
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017