Giriş Kayıt
Cici Leah Campbell

Cici Leah Campbell


Oyuncu

Cici Leah Campbell, oyuncu. Yıldızlararası (2014) yapımıyla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 8.5 465,146

Yıldızlararası
2014 Macera Oyuncu 8.6 1,027,353
2014 Komedi Oyuncu 6.0 17,758
2014 Biyografi Oyuncu 6.8 26,848
2014 Aksiyon Oyuncu 7.5 41,366
2014 Macera Oyuncu 5.8 16,238
2013 Biyografi Oyuncu 7.0 30,058
2010 Aksiyon Oyuncu 8.6 67,479
2005 Komedi Oyuncu 8.8 217,661
2005 Suç Oyuncu 8.2 116,465
2005 Komedi Oyuncu 8.8 143,101
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (10,242) Split (5,502) Rogue One (5,202) Hidden Figures (4,295) Assassin's Creed (3,497) Paterson (3,275) Patriots Day (2,886) Live by Night (2,437) Allied (2,263) Brimstone (1,745)
Dizi Altyazıları
Legion (8,753) Arrow (5,228) The Flash (5,033) The Expanse (2,830) The 100 (2,679) Legends of Tomorrow (2,580) The Blacklist (2,114) Colony (2,037) Vikings (1,953) Designated Survivor (1,836)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017