Giriş Kayıt
Cici Leah Campbell

Cici Leah Campbell


Oyuncu

Cici Leah Campbell, oyuncu. Yıldızlararası (2014) yapımıyla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Kısa Metraj Oyuncu 9.1 15

Kaçan Kovalanır
2014 Komedi Oyuncu 6.0 20,301
2014 Dram Oyuncu 8.5 531,562

Yıldızlararası
2014 Macera Oyuncu 8.6 1,144,670
2014 Biyografi Oyuncu 6.8 28,222
2014 Aksiyon Oyuncu 7.5 46,444
2014 Macera Oyuncu 5.8 16,238
2013 Biyografi Oyuncu 7.0 30,058
2010 Aksiyon Oyuncu 8.6 71,645

Kriminal
2005 Suç Oyuncu 8.1 125,026
2005 Komedi Oyuncu 8.8 243,960
2005 Komedi Oyuncu 8.8 155,633
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018