Giriş Kayıt
Cici Leah Campbell

Cici Leah Campbell


Oyuncu

Cici Leah Campbell, oyuncu. Yıldızlararası (2014) yapımıyla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 8.5 471,461

Yıldızlararası
2014 Macera Oyuncu 8.6 1,037,427
2014 Komedi Oyuncu 6.0 17,971
2014 Biyografi Oyuncu 6.8 26,960
2014 Aksiyon Oyuncu 7.5 41,694
2014 Macera Oyuncu 5.8 16,238
2013 Biyografi Oyuncu 7.0 30,058
2010 Aksiyon Oyuncu 8.6 67,868
2005 Komedi Oyuncu 8.8 219,864
2005 Suç Oyuncu 8.2 117,187
2005 Komedi Oyuncu 8.8 144,347
Film Altyazıları
Gold (7,282) Rings (3,827) Logan (3,068) Get Out (2,460) La La Land (2,090) Split (1,870) The Age of Shadows (1,868) Zashchitniki (1,704) The Great Wall (1,528) Office Christmas Party (1,428)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,877) The Blacklist (4,289) The Expanse (3,303) Better Call Saul (2,128) The Last Kingdom (2,113) Doctor Who (1,681) Game of Thrones (1,676) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,634) Vikings (1,620) Supernatural (1,613)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017