Giriş Kayıt
Cici Leah Campbell

Cici Leah Campbell


Oyuncu

Cici Leah Campbell, oyuncu. Yıldızlararası (2014) yapımıyla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Kısa Metraj Oyuncu 9.1 15

Kaçan Kovalanır
2014 Komedi Oyuncu 6.0 21,064
2014 Dram Oyuncu 8.5 554,984

Yıldızlararası
2014 Macera Oyuncu 8.6 1,184,132
2014 Biyografi Oyuncu 6.8 28,757
2014 Aksiyon Oyuncu 7.5 47,333
2014 Macera Oyuncu 5.8 16,238
2013 Biyografi Oyuncu 7.0 30,058
2010 Aksiyon Oyuncu 8.6 73,057

Kriminal
2005 Suç Oyuncu 8.1 127,730
2005 Komedi Oyuncu 8.8 254,979
2005 Komedi Oyuncu 8.8 159,432
Dizi Altyazıları
Westworld (6,247) The Expanse (2,266) La casa de papel (2,163) Colony (1,903) The 100 (1,894) Luke Cage (1,842) Genius (1,378) The Crossing (1,122) 12 Monkeys (1,074) Vikings (997)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018