Giriş Kayıt
Cici Leah Campbell

Cici Leah Campbell


Oyuncu

Cici Leah Campbell, oyuncu. Yıldızlararası (2014) yapımıyla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 8.5 457,029

Yıldızlararası
2014 Macera Oyuncu 8.5 1,013,354
2014 Komedi Oyuncu 6.0 17,619
2014 Biyografi Oyuncu 6.8 26,722
2014 Aksiyon Oyuncu 7.5 41,078
2014 Macera Oyuncu 5.8 16,238
2013 Biyografi Oyuncu 7.0 30,058
2010 Aksiyon Oyuncu 8.6 67,069
2005 Komedi Oyuncu 8.8 215,559
2005 Suç Oyuncu 8.2 115,741
2005 Komedi Oyuncu 8.8 141,805
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017