Giriş Kayıt
Cici Leah Campbell

Cici Leah Campbell


Oyuncu

Cici Leah Campbell, oyuncu. Yıldızlararası (2014) yapımıyla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Kısa Metraj Oyuncu 9.1 15
2014 Dram Oyuncu 8.5 512,332

Yıldızlararası
2014 Macera Oyuncu 8.6 1,111,361
2014 Komedi Oyuncu 6.0 19,689
2014 Biyografi Oyuncu 6.8 27,803
2014 Aksiyon Oyuncu 7.5 45,570
2014 Macera Oyuncu 5.8 16,238
2013 Biyografi Oyuncu 7.0 30,058
2010 Aksiyon Oyuncu 8.6 70,405

Kriminal
2005 Suç Oyuncu 8.1 122,449
2005 Komedi Oyuncu 8.8 235,721
2005 Komedi Oyuncu 8.8 152,246
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017