Giriş Kayıt
Deepshika Deshmukh

Deepshika Deshmukh


Yapımcı

Deepshika Deshmukh, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Yapımcı    
2017 Dram Yapımcı    
2016 Komedi Yapımcı 5.4 403
2016 Macera Yapımcı 7.6 7,399
2016 Biyografi Yapımcı 7.3 2,182
2013 Yapımcı 7.0 63
2013 Aksiyon Yapımcı 1.7 6,237
2012 Romantik Yapımcı 4.1 418
Film Altyazıları
Live by Night (12,295) Resident Evil: The Final Chapter (5,865) Why Him? (5,000) Rogue One (3,942) Patriots Day (3,092) Assassin's Creed (2,965) Hidden Figures (2,952) Paterson (2,171) Allied (2,163) Split (2,147)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,041) The 100 (3,692) Legion (3,147) Into the Badlands (2,835) The Originals (2,599) The Last Kingdom (2,260) Arrow (2,017) Vikings (1,829) The Expanse (1,762) Designated Survivor (1,742)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017