Giriş Kayıt
Deepshika Deshmukh

Deepshika Deshmukh


Yapımcı

Deepshika Deshmukh, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Yapımcı 6.7 100
2017 Dram Yapımcı    
2016 Komedi Yapımcı 5.4 403
2016 Macera Yapımcı 7.6 7,683
2016 Biyografi Yapımcı 7.3 2,182
2013 Yapımcı 7.0 63
2013 Aksiyon Yapımcı 1.7 6,237
2012 Romantik Yapımcı 4.1 418
Dizi Altyazıları
Fargo (5,805) Arrow (5,227) The Flash (4,450) American Gods (4,048) The 100 (3,951) 12 Monkeys (3,053) Better Call Saul (2,935) Supernatural (2,630) Game of Thrones (2,561) Lucifer (2,498)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017