Giriş Kayıt
Deepshika Deshmukh

Deepshika Deshmukh


Yapımcı

Deepshika Deshmukh, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Yapımcı 6.7 100
2017 Dram Yapımcı    
2016 Komedi Yapımcı 5.4 403
2016 Macera Yapımcı 7.6 7,683
2016 Biyografi Yapımcı 7.3 2,182
2013 Yapımcı 7.0 63
2013 Aksiyon Yapımcı 1.7 6,237
2012 Romantik Yapımcı 4.1 418
Film Altyazıları
Black Panther (2,800) Cargo (2,414) Red Sparrow (2,227) Game Night (1,633) True Crimes (1,525) Deadpool (1,201) Avengers: Infinity War (927) Annihilation (874) L'insulte (854) Den of Thieves (851)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,318) Supernatural (6,460) La casa de papel (4,330) Gotham (3,243) Arrow (3,206) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,127) The 100 (3,079) 13 Reasons Why (2,930) The Flash (2,391) Lucifer (1,958)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018