Giriş Kayıt
Elsa Turull de Alma

Elsa Turull de Alma


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Elsa Turull de Alma, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yapımcı    
2014 Aksiyon Yapımcı 6.9 255
2014 Macera Yapım Yöneticisi 5.3 60
2013 Komedi Yapımcı 7.1 426
2013 Komedi Yapımcı 6.7 62
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,176) Hostiles (3,067) Den of Thieves (3,037) Maze Runner: The Death Cure (2,495) 12 Strong (2,390) Wildling (1,830) Peter Rabbit (1,231) Winchester (1,220) Submergence (1,170) The Commuter (1,162)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,398) The Terror (3,722) The Flash (3,162) Legion (2,997) Supernatural (2,654) The Crossing (2,402) The Expanse (1,569) Vikings (1,527) The Big Bang Theory (1,369) Fear the Walking Dead (1,088)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018