Giriş Kayıt
Parveen Kaur

Parveen Kaur


Oyuncu

Parveen Kaur, oyuncu. The Strain (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gizem Oyuncu 7.3 3,875
2014 Dram Oyuncu 7.4 61,458
2013 Aksiyon Oyuncu 7.0 35,184
2013 Kısa Metraj Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu 7.5 4,935
Dizi Altyazıları
Fargo (5,805) Arrow (5,227) The Flash (4,450) American Gods (4,048) The 100 (3,951) 12 Monkeys (3,053) Better Call Saul (2,935) Supernatural (2,630) Game of Thrones (2,561) Lucifer (2,498)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017