Giriş Kayıt
Parveen Kaur

Parveen Kaur


Oyuncu

Parveen Kaur, oyuncu. The Strain (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu    
2018 Aksiyon Oyuncu 7.4 5,951
2018 Dram Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu 5.2 663
2016 Gizem Oyuncu 7.2 5,664
2014 Dram Oyuncu 7.4 68,748
2013 Aksiyon Oyuncu 7.0 37,116
2013 Kısa Metraj Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu 7.6 5,518
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018