Giriş Kayıt
Kenneth Carrella

Kenneth Carrella


Oyuncu

Kenneth Carrella, oyuncu. Snitches (2016) yapımıyla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Oyuncu 7.5 151,307

Stajyer
2015 Komedi Oyuncu 7.1 163,946
2015 Dram Oyuncu 5.9 250
2014 Aksiyon Oyuncu 7.3 348,683
2014 Aksiyon Oyuncu 6.4 322,321

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Oyuncu 6.7 350,188
2014 Aksiyon Oyuncu 7.0 214,997

Para Avcısı
2013 Biyografi Oyuncu 8.2 886,163
2013 Suç Oyuncu 8.3 57,257
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (119,030) Rick and Morty (4,456) The Defenders (3,380) The Strain (3,074) Suits (1,934) Mr. Mercedes (1,349) Fargo (1,201) The Sinner (1,142) The Last Ship (1,120) Breaking Bad (1,023)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017