Giriş Kayıt
Kenneth Carrella

Kenneth Carrella


Oyuncu

Kenneth Carrella, oyuncu. Snitches (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Oyuncu 7.5 126,305

Stajyer
2015 Komedi Oyuncu 7.1 156,453
2015 Dram Oyuncu 5.9 250
2014 Aksiyon Oyuncu 7.2 311,169
2014 Aksiyon Oyuncu 6.5 314,800

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Oyuncu 6.7 338,364
2014 Aksiyon Oyuncu 7.0 210,164

Para Avcısı
2013 Biyografi Oyuncu 8.2 850,876
2013 Suç Oyuncu 8.3 53,102
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,461) Split (5,098) Rogue One (4,854) Hidden Figures (3,798) Assassin's Creed (3,181) Paterson (2,916) Patriots Day (2,502) Allied (1,909) Brimstone (1,631) Passengers (1,314)
Dizi Altyazıları
Legion (8,402) Arrow (4,997) The Flash (4,882) The Expanse (2,672) Legends of Tomorrow (2,491) The 100 (2,049) The Blacklist (2,026) Colony (1,863) Vikings (1,749) Designated Survivor (1,730)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017