Giriş Kayıt
Kenneth Carrella

Kenneth Carrella


Oyuncu, Dublör

Kenneth Carrella, oyuncu, dublör. Snitches (2016) yapımıyla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu    
2018 Biyografi Oyuncu    
2016 Biyografi Oyuncu 7.5 178,784

Stajyer
2015 Komedi Oyuncu 7.1 178,672
2015 Dram Oyuncu 5.9 250
2014 Aksiyon Oyuncu 7.3 388,197
2014 Aksiyon Oyuncu
Dublör
7.9 177,418
2014 Aksiyon Oyuncu 6.4 332,662

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Oyuncu 6.7 366,957
2014 Aksiyon Oyuncu 7.0 224,501

Para Avcısı
2013 Biyografi Oyuncu 8.2 955,704
2013 Suç Oyuncu 8.3 63,870
Dizi Altyazıları
Westworld (10,312) La casa de papel (2,619) The Expanse (2,139) Legion (1,912) 12 Monkeys (1,608) Colony (1,556) Goliath (1,348) Cloak & Dagger (1,322) Into the Badlands (1,268) Fear the Walking Dead (1,059)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018