Giriş Kayıt
Kenneth Carrella

Kenneth Carrella


Oyuncu

Kenneth Carrella, oyuncu. Snitches (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Oyuncu 7.5 104,054

Stajyer
2015 Komedi Oyuncu 7.1 151,440
2015 Dram Oyuncu 5.9 250
2014 Aksiyon Oyuncu 7.2 275,511
2014 Aksiyon Oyuncu 6.5 309,451

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Oyuncu 6.7 333,192
2014 Aksiyon Oyuncu 7.0 207,793

Para Avcısı
2013 Biyografi Oyuncu 8.2 830,383
2013 Suç Oyuncu 8.3 51,090
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017