Giriş Kayıt
Kenneth Carrella

Kenneth Carrella


Oyuncu, Dublör

Kenneth Carrella, oyuncu, dublör. Snitches (2016) yapımıyla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu    
2018 Biyografi Oyuncu    
2016 Biyografi Oyuncu 7.5 175,679

Stajyer
2015 Komedi Oyuncu 7.1 176,338
2015 Dram Oyuncu 5.9 250
2014 Aksiyon Oyuncu 7.3 381,339
2014 Aksiyon Oyuncu
Dublör
7.9 174,333
2014 Aksiyon Oyuncu 6.4 330,932

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Oyuncu 6.7 363,580
2014 Aksiyon Oyuncu 7.0 223,014

Para Avcısı
2013 Biyografi Oyuncu 8.2 944,433
2013 Suç Oyuncu 8.3 61,295
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,984) Den of Thieves (2,565) Hostiles (2,544) 12 Strong (2,449) Maze Runner: The Death Cure (2,162) Winchester (1,621) Submergence (1,413) Peter Rabbit (1,402) The Commuter (1,066) Wildling (902)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,854) The Flash (3,349) Supernatural (3,326) The Terror (3,020) Legion (2,901) The Crossing (1,854) The Expanse (1,792) The Big Bang Theory (1,625) Arrow (1,340) Gotham (1,208)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018