Giriş Kayıt
Kenneth Carrella

Kenneth Carrella


Oyuncu, Dublör

Kenneth Carrella, oyuncu, dublör. Snitches (2016) yapımıyla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu    
2018 Biyografi Oyuncu    
2016 Biyografi Oyuncu 7.5 163,358

Stajyer
2015 Komedi Oyuncu 7.1 169,116
2015 Dram Oyuncu 5.9 250
2014 Aksiyon Oyuncu 7.3 362,564
2014 Aksiyon Oyuncu
Dublör
7.9 166,568
2014 Aksiyon Oyuncu 6.4 325,744

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Oyuncu 6.7 355,458
2014 Aksiyon Oyuncu 7.0 218,117

Para Avcısı
2013 Biyografi Oyuncu 8.2 907,800
2013 Suç Oyuncu 8.3 58,725
Dizi Altyazıları
Shameless (5,783) Vikings (4,227) Game of Thrones (3,097) Mr. Robot (2,266) Supernatural (1,869) Lucifer (1,520) Outlander (1,471) The Big Bang Theory (1,400) Arrow (1,319) Manhunt: Unabomber (1,245)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017