Giriş Kayıt
Jonathan Scott Higgins

Jonathan Scott Higgins


Yönetmen Asistanı, Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Jonathan Scott Higgins, yönetmen asistanı, oyuncu, yapımcı, senarist.

Takma İsmi: Jonny
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Yönetmen Asistanı    
2016 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Oyuncu
3.6 207
2015 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 3,792
2015 Komedi Yönetmen Asistanı
Oyuncu
4.7 232
2015 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 639
2014 Korku Yönetmen Asistanı    
2014 Korku Yapımcı
Yönetmen Asistanı
   
2013 Korku Yapımcı
Senarist
5.4 320
- Korku Yapımcı
Oyuncu
Senarist
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017