Giriş Kayıt
Hannah Emily Anderson

Hannah Emily Anderson


Oyuncu

Hannah Emily Anderson, oyuncu. Testere: Jigsaw Efsanesi (2017), Gangland Undercover (2015), Shoot the Messenger (2016), (2014) Lizzie Borden Took an Ax (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

6.7 (3 Oy)
  • Currently 133.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Testere: Jigsaw Efsanesi
2017 Suç Oyuncu 5.8 44,609
2017 Komedi Oyuncu 5.3 162
2017 Gerilim Oyuncu 4.9 273
2017 Gerilim Oyuncu    
2016 Suç Oyuncu 6.5 784
2015 Kısa Metraj Oyuncu    
2015 Biyografi Oyuncu 8.3 2,530
2014 Suç Oyuncu 5.8 3,837
2013 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 13
2013 Dram Oyuncu 7.5 36,921
2010 Dram Oyuncu 7.7 25,587
Dizi Altyazıları
Westworld (6,821) The 100 (3,202) The Expanse (2,641) La casa de papel (1,953) The Crossing (1,659) Colony (1,502) 12 Monkeys (1,206) Genius (1,056) Into the Badlands (1,037) Vikings (1,034)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018