Giriş Kayıt
Morten Bjørn

Morten Bjørn


Oyuncu

Morten Bjørn, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 6.3 153

Sülün Katilleri
2014 Suç Oyuncu 7.1 13,194
2013 Biyografi Oyuncu 6.6 1,358
2009 Gerilim Oyuncu 6.7 1,537

Aşk ve Öfke
2009 Dram Oyuncu 6.4 301
2006 Suç Oyuncu 5.8 735
Dizi Altyazıları
Westworld (16,019) Supernatural (4,729) La casa de papel (4,254) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,447) Gotham (3,434) Arrow (2,575) The 100 (2,103) 13 Reasons Why (2,091) Lucifer (1,928) Into the Badlands (1,916)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018