Giriş Kayıt
Urs Fitze

Urs Fitze


Yapımcı

Urs Fitze, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 6.5 581
2015 Suç Yapımcı 6.9 1,240
2014 Komedi 5.9 33
2014 Dram Yapımcı 7.2 285
2014 Dram Yapımcı 7.1 313
2013 Komedi Yapımcı 5.3 211
Dizi Altyazıları
The Flash (5,584) Black Sails (4,544) Into the Badlands (4,023) Iron Fist (2,801) Vikings (1,939) Legion (1,719) Game of Thrones (1,476) Arrow (1,426) Billions (1,379) The 100 (1,364)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017