Giriş Kayıt
Urs Fitze

Urs Fitze


Yapımcı

Urs Fitze, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 6.5 581
2015 Suç Yapımcı 6.9 1,369
2014 Komedi 5.9 33
2014 Dram Yapımcı 7.2 285
2014 Dram Yapımcı 7.1 313
2013 Komedi Yapımcı 5.3 211
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,846) Den of Thieves (2,622) Maze Runner: The Death Cure (2,328) Hostiles (2,222) Winchester (2,205) 12 Strong (2,012) Submergence (1,693) Peter Rabbit (1,234) The Commuter (1,116) A martfüi rém (782)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,827) Supernatural (3,898) The Flash (3,345) The Terror (2,691) Legion (2,456) The Big Bang Theory (2,363) Gotham (2,070) The Expanse (2,009) The Crossing (1,887) Arrow (1,805)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018