Giriş Kayıt
Dave Duda

Dave Duda


Oyuncu

Dave Duda, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu    
2015 Komedi Oyuncu 7.6 27,367
2013 Dram Oyuncu    
2013 Aksiyon Oyuncu 7.7 14,818
2013 Reality-TV Oyuncu    
2012 Suç Oyuncu 7.7 10,986
2010 Aksiyon Oyuncu 7.5 10,607
Dizi Altyazıları
Westworld (9,604) The Flash (3,309) La casa de papel (3,097) The 100 (2,949) Legion (2,666) Supernatural (1,934) Fear the Walking Dead (1,934) Krypton (1,790) Into the Badlands (1,768) The Big Bang Theory (1,437)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018