Giriş Kayıt
Michiyo Murase

Michiyo Murase


Oyuncu

Michiyo Murase, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu 8.2 550
2016 Animasyon Oyuncu 8.5 6
2016 Animasyon Oyuncu 7.3 29
2015 Animasyon Oyuncu    
2013 Animasyon Oyuncu 7.4 768
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,682) Stronger (4,468) Dunkirk (3,294) Flatliners (2,352) Loving Vincent (2,028) American Made (1,795) It (1,687) Kingsman: The Golden Circle (1,582) Mother! (1,459) The Foreigner (1,422)
Dizi Altyazıları
Vikings (15,047) Mr. Robot (7,101) Shameless (5,776) Game of Thrones (3,541) Manhunt: Unabomber (2,919) Peaky Blinders (2,883) Designated Survivor (1,606) The Big Bang Theory (1,442) Lucifer (1,421) Supernatural (1,257)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017