Giriş Kayıt
Lauren Laperriere

Lauren Laperriere


Oyuncu

Lauren Laperriere, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Oyuncu    
2018 Komedi Oyuncu 7.0 4,973
2017 Dram Oyuncu 7.1 5,849

Brad'in Durumu: Karmaşık
2017 Komedi Oyuncu 6.5 9,290

Kara Gün
2016 Suç Oyuncu 7.4 65,700

Gecenin Kanunu
2016 Suç Oyuncu 6.4 41,996
2016 Komedi Oyuncu 6.1 6,712

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Oyuncu 5.3 168,586

Arınma Gecesi: Seçim Yılı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.0 67,103
2015 Komedi Oyuncu 6.6 109,757

Kara Düzen
2015 Biyografi Oyuncu 6.9 147,626

Mantıksız Adam
2015 Komedi Oyuncu 6.6 46,455

İşimiz İş
2015 Komedi Oyuncu 5.4 26,839
2013 Korku Oyuncu 3.5 153
Dizi Altyazıları
Westworld (5,831) La casa de papel (3,849) The 100 (2,885) The Expanse (2,773) The Flash (2,651) Supernatural (1,971) Legion (1,866) The Big Bang Theory (1,654) Krypton (1,572) Vikings (1,496)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018