Giriş Kayıt
Lauren Laperriere

Lauren Laperriere


Oyuncu

Lauren Laperriere, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 7.3 249
2017 Komedi Oyuncu 6.7 2,017

Kara Gün
2016 Suç Oyuncu 7.4 55,118

Gecenin Kanunu
2016 Suç Oyuncu 6.4 37,145
2016 Komedi Oyuncu 6.1 5,750

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Oyuncu 5.3 160,067

Arınma Gecesi: Seçim Yılı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.0 62,116
2015 Komedi Oyuncu 6.6 104,051

Kara Düzen
2015 Biyografi Oyuncu 6.9 142,390

Mantıksız Adam
2015 Komedi Oyuncu 6.6 44,075

İşimiz İş
2015 Komedi Oyuncu 5.4 26,219
2013 Korku Oyuncu 3.5 153
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,546) Stronger (4,370) Dunkirk (3,234) Flatliners (2,215) Loving Vincent (1,990) American Made (1,752) It (1,663) Kingsman: The Golden Circle (1,557) Mother! (1,431) The Foreigner (1,204)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,796) Mr. Robot (6,975) Shameless (5,735) Game of Thrones (3,470) Manhunt: Unabomber (2,890) Peaky Blinders (2,859) Designated Survivor (1,591) The Big Bang Theory (1,418) Lucifer (1,399) Supernatural (1,240)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017