Giriş Kayıt
Lauren Laperriere

Lauren Laperriere


Oyuncu

Lauren Laperriere, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 8.2 100

Kara Gün
2016 Suç Oyuncu 7.4 43,204

Gecenin Kanunu
2016 Suç Oyuncu 6.4 30,203
2016 Komedi Oyuncu 6.1 4,215

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Oyuncu 5.3 150,583

Arınma Gecesi: Seçim Yılı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.0 55,761
2015 Komedi Oyuncu 6.6 98,794

Kara Düzen
2015 Biyografi Oyuncu 6.9 136,841

Mantıksız Adam
2015 Dram Oyuncu 6.6 40,684

İşimiz İş
2015 Komedi Oyuncu 5.4 25,572
2013 Korku Oyuncu 3.5 153
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017