Giriş Kayıt
Lauren Laperriere

Lauren Laperriere


Oyuncu

Lauren Laperriere, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gecenin Kanunu
2016 Suç Oyuncu 6.5 13,683
2016 Dram Oyuncu 7.5 15,806
2016 Komedi Oyuncu 6.0 2,854

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Oyuncu 5.4 137,013

Arınma Gecesi: Seçim Yılı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.0 50,013
2015 Komedi Oyuncu 6.6 93,792

Kara Düzen
2015 Biyografi Oyuncu 6.9 132,045

Mantıksız Adam
2015 Dram Oyuncu 6.6 38,440

İşimiz İş
2015 Komedi Oyuncu 5.4 24,674
2013 Korku Oyuncu 3.5 153
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (14,671) Passengers (8,893) Doctor Strange (5,219) Arrival (3,943) Fences (3,323) Assassin's Creed (3,235) Allied (3,036) Hacksaw Ridge (2,560) Moana (2,049) Forushande (1,658)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,907) Taboo (9,013) The 100 (8,950) Legion (8,783) The Big Bang Theory (6,336) Black Sails (5,736) Arrow (5,066) Vikings (3,868) The Flash (3,572) The Expanse (3,558)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017