Giriş Kayıt
Josephine Stephenson

Josephine Stephenson


Müzisyen, Müzisyen

Josephine Stephenson, müzisyen, müzisyen. Yaşam Savaşı (2013), Summer in February (2013), (2012) Anna Karenina (2012), (2014) Bhopal: A Prayer for Rain (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Müzik 7.3 178
2014 Dram Müzik 7.4 1,572
2013 Kısa Metraj Müzik 8.0 5
2013 Biyografi Müzik 5.6 2,967

Yaşam Savaşı
2013 Dram Müzik 6.5 23,505
2012 Dram Müzik 6.6 74,160
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,959) Legion (9,855) The 100 (7,620) Arrow (7,110) The Flash (6,096) The Big Bang Theory (5,499) Black Sails (4,557) Taboo (4,201) Suits (3,972) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,865)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017