Giriş Kayıt
Josephine Stephenson

Josephine Stephenson


Müzisyen, Müzisyen

Josephine Stephenson, müzisyen, müzisyen. Yaşam Savaşı (2013), Summer in February (2013), (2012) Anna Karenina (2012), (2017) Bitter Harvest (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Müzik 6.1 2,226
2014 Dram Müzik 7.4 1,572
2013 Kısa Metraj Müzik 8.0 5
2013 Biyografi Müzik 5.6 3,234

Yaşam Savaşı
2013 Dram Müzik 6.5 24,527
2012 Dram Müzik 6.6 77,830
Dizi Altyazıları
Vikings (9,031) Supernatural (3,861) Mr. Robot (3,727) The Big Bang Theory (3,168) Game of Thrones (3,142) Gotham (2,966) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,803) Shameless (2,759) Arrow (2,732) The Flash (1,862)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017