Giriş Kayıt
Josephine Stephenson

Josephine Stephenson


Müzisyen, Müzisyen

Josephine Stephenson, müzisyen, müzisyen. Yaşam Savaşı (2013), Summer in February (2013), (2012) Anna Karenina (2012), (2014) Bhopal: A Prayer for Rain (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Müzik 6.1 1,248
2014 Dram Müzik 7.4 1,572
2013 Kısa Metraj Müzik 8.0 5
2013 Biyografi Müzik 5.6 3,138

Yaşam Savaşı
2013 Dram Müzik 6.5 23,728
2012 Dram Müzik 6.6 74,949
Film Altyazıları
Gold (2,496) Get Out (1,648) Personal Shopper (1,533) Logan (1,411) Silence (1,269) The Age of Shadows (962) Split (914) La La Land (877) Rings (840) The Fate of the Furious (773)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,887) The Flash (4,290) Into the Badlands (3,149) Gotham (2,199) The Blacklist (1,768) Fargo (1,677) The Last Kingdom (1,405) Vikings (1,381) Game of Thrones (1,380) Billions (1,186)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017