Giriş Kayıt
Ilian Bergala

Ilian Bergala


Oyuncu

Ilian Bergala, oyuncu. Hayatımın Şarkısı (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Torba Bilye
2017 Dram Oyuncu 7.3 2,042
2017 Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu 5.5 83
2015 Kısa Metraj Oyuncu 5.4 25

Hayatımın Şarkısı
2014 Komedi Oyuncu 7.3 18,025
Dizi Altyazıları
Westworld (18,896) La casa de papel (7,342) The Flash (3,538) Legion (2,989) The Terror (2,520) Fear the Walking Dead (2,294) The Big Bang Theory (1,995) Into the Badlands (1,979) Supernatural (1,614) Lucifer (1,533)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018