Giriş Kayıt
Ilian Bergala

Ilian Bergala


Oyuncu

Ilian Bergala, oyuncu. Hayatımın Şarkısı (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Torba Bilye
2017 Dram Oyuncu 7.3 1,591
2017 Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu 5.5 83
2015 Kısa Metraj Oyuncu 5.4 25

Hayatımın Şarkısı
2014 Komedi Oyuncu 7.3 18,025
Dizi Altyazıları
La casa de papel (24,065) Vikings (2,399) Black Mirror (2,153) Counterpart (1,994) Bron/Broen (1,755) Legends of Tomorrow (1,386) Supernatural (1,131) Altered Carbon (989) The Alienist (985) Blindspot (888)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018