Giriş Kayıt
Adam Scherr

Adam Scherr (34)


Oyuncu

Adam Scherr, 06 Eylül 1983 Sherrills Ford, North Carolina, ABD doğumlu oyuncu. WWF Raw Is War (1993) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Eylül 1983
Doğum Yeri: Sherrills Ford, North Carolina, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 33 Aksiyon Oyuncu 6.5 656
2015 Spor Oyuncu 6.4 216
2015 Aksiyon Oyuncu 7.2 236
1999 Spor Oyuncu 7.3 4,293
1993 Spor Oyuncu 8.0 6,595
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017